0

ticarete atilmayi dusunuyorum zaten ama para yok :d :d ya cafe acarm ya da kitabevi. ikisi arasinda cok gidip geliyorum

1

gıda ve tekstil gibi herkesin her zaman ihtiyaç duyacağı malları tercih etmek doğru olabilir. ama gıdanın sakalanmasının zor olduğu, bozulup çürümelerin meydana gelebileceği riski dikkate alınmalı mutlaka. kullanım süresi uzun olan ürünleri seçmek doğru olabilir.

aslında benim ticari zekam pek iyi değildir. ticaretle uğraşmayı da hiç düşünmedim. bir çok kadın bazı markaların pazarlamacılığını yapıp iyi gelir elde edebiliyor. benim asla böyle bir yeteneğim olmadı. insanlardan bir şey istemek hele de bunun için ısrar edebilmek bana zul geliyor. o nedenle fikirlerime pek itibar etmeseniz iyi olur. :)

1

gıda demiş genelde arkadaşlar.. evet mantıken zarar etmeyecek, insanlar yemekten vazgeçmedikleri sürece.. ama ben kendi adıma d&r gibi kültürel açıdan bana ve insanlara renk, bilgi birikimi ve güzellik katacak bir mekanım olsun çok isterim.. ki idealimde şubeleri olmasa da d&r gibi bir ufak mağaza bilinen bir yerde evladıma açmak.. umarım hayallerim gerçek olur.

0

büyük ihtimalle pazarlamacı olurdum çünkü karşı tarafı ikna etmem için uğraşıyorum ve genellikle ağzım da laf yapıyor.

1

ben olsam saat işine girerim hocam yirmi liraya alınan saatler instagram'da yüz yüz elli liraya kadar satılıyor günde çok değil üç saat satarsanız ayda yaklaşık dokuz bin lira kar elde edersiniz vergisi yok bir şeyi yok butik tarzında zaten çok da az sermaye ile çok büyük işler yapabilirsiniz bunun gibi bir çok örnek mevcut insanları dolandırmayı iş haline getirmediğiniz sürece çok güzel kazançlar elde edebileceğiniz bir sektör .

0

bir gün ticarete atlasam çiftçilik ve tarımcılık tan başlardım tarım ve hayvancılıkla uğraşmayı çok isterdim

1

ticarete atılacak olsam emlakçılık yapardım. ama şu sıralar herşey riskli. insanlar önünü görmekte bir hayli zorlanıyorlar.

0

al-sat işinde guzel para var.
restorant işine girerdim kanimca..
şuan bir şekilde hitap edecegim kitle arayisi icindeyim. sonrasi malum reklamlar ve satis uzerine.

0

eğer ticaret yapacaksam mesleğimle ilişkili bildiğim bir iş ilanında ticaret yapmayı tercih ederim. o yüzden kesinlikle hayvancılık ve et sektöründe yada yem ve hem katkı maddeleri alanında ticarete girişirim.

-1

gıda sektörü olurdu herşeyden kesilir ama boğazından kesemezsin asla ölmeyecek tek sektör.