0

henüz daha almaya çok erken onun için almadım fakat almayıda pek düşünmüyorum çünkü her sene alıyoruz ve aldığımız kağıttan amorti bile gelmiyor ama yinede belli olmaz çünkü insan ya tutarsa diyip yinede alıyor. aladabilirim yani.

0

şu ana kadar bir kere aldım ondada amorti tuttu bidaha alcağımı düşünmüyorum zaten bize çıkmaz düşüncesindeyim hep o yüzden parayı boşuna çöpe atmak istemem.

0

bu yaşıma kadar bizim evde hiç bilet alınmaz ve halada alınmıyor bu saatten sonra da almayız diye düşünüyorum.

1

bunca sene hiç almadım. babam hepimizin adına alır verir, bana amorti bile çıkmaz. o yüzden gerek yok, hayattaki şansımı biliyorum. bir şeyleri tırmalamadan elde edemedim hiç bir zaman, bazen tırmalayıncada elde edemedim ama en azından çabalamadım dememiş oldum.

0

henüz yılbasi bileti almadim ama alacagim.her yilbasında mutlaka yılbasi bileti alirim ben.

0

hayir almadım alsam bile çıkacani pek zannetmiyorum.

1

asla almam. dinimizde şans oyunları haram zaten. emeksiz hiçbir şeyden hayır gelmez.

2

yılbaşı bileti almadım. almayı da düşünmüyorum. zaten bize çıkmaz. hem de saçma buluyorum.

0

henüz almadım erken olduğu için ama almayı düşünüyorum.

0

almadım almayı da düşünmüyorum bu işlerde yüzde doksan ihtimal şike olduğu için boş yere bir kuruş para vermeyi gereksiz buluyorum bu durumda o paraya yemek yerim daha faydalı bir iş olur zaten yıllar yılı şansım hiç yaver gitmez . sürekli ne kazandıysam çalışarak kazandım emek ederek her şeyi elde ettim allahu teala'nın çok yardımı oldu eminim ama hazıra konan bir birey olmadım olamadım bu saatten sonra da olacağını sanmıyorum açıkçası ne ekersem onu bicecegim bu yüzden şans oyunlarına para yatırma konusunda hiç sıcak değilim zaten helal olmayan parayla benim işim de olmayacaktır.

0

bana çıkmıyor ki ondan almıyorum çıksaydı alırdım param hep boşuna gidiyor sadece o kadar.

0

hayır almadım ve almayacağım şans oyunlarından gelecek paraların insanlara uğurlu gelmediğini düşünüyorum çünkü emeksiz para.

0

bu zamana kadar hiç almadım, alsamda küçük şehirde yaşadığım için çıkmaz. onun için paramı boşa harcamıyım.

0

yılbaşı biletini sekiz senefen beri almıyorum. bu sene de alacağımı düşünmüyorum.