0

kesinlikle en çok eğitim ve tarımda ilkemi degistirirdim ve hwrkese adaletli davranirdim

0

kendi maaşım ve milletvekillerin maaşını duzelterek başlardım. halkın yeteri kadar güvenini kazanırdım zaten.bir iş yapıyorsunuz bir ülkenin cumhurusunuz ,halk tarafından sevilmeyi tercih ederdim.haklarını helal etmeleri yönünde guzel işlerin peşinde olurdum.ülkeme nasıl faydalı olacaksam o yönde ilerlerdim.lüks arabalara binerek halkımın sorunlarını anlayamam. çektiği sıkıntıları bilemem. daha doğrusu bilmek istemem. halkla iç içe olmayı tercih ederim.

0

iyilik yapacağım şey gelir adaletini sağlamaya çalışırdım

0

ben cumhurbaşkanı olsaydım. hiç bir şekilde o kadar paranın içinde boğulmak istemezdim. halkıma dagitirdim.ve asgari ücrete zam yapardım. herşeye zam getirmesini. elektriğe, suya,bilmem neye zam vermezdim ve kimseyi kiracı birakmazdim, elimden gelen desteği verirdim. ve adaletli bir türkiye olması için uğraşırdım. bu tecavüzculere,katillere,çocuk, katillerine ,fetoculara, idam getirmesem bile (hadım) yasası cikarirdim. birdahada böyle suç islemesinler diye. ve kader mahkumlarini af verirdim son bir şans verip birdaha suç işleyip gelirse bir yasa koyar aynı suçtan şu çıktığın tarihten itibaren bir suçla gelirsen muhabbet hapis cezası veeririrdim işte bak bakalim. kimse suç işliye biliyormuydu? hiç bir şekilde yapamazlardi suç yani kim ister ömür boyu,ölene kadar içerde kalmadı ben çok şey yapardım yani .

0

cumhurbaşkanı ben olsaydım eğer yapılan kentsel dönüşümden dolayı kiralarda düşüş yapardım asgari ücreti yükseltirdim

0

cumhurbaşkanı olsaydım ilk başta milletvekili ve cumhurbaşkanı maaşlarını azaltırdım sonra eğitim konusuna el atardım, sağlık sektörüne el atardım ve en önemlisi torpil olayını ortadan kaldırırdım. çünkü o kadar sene emek veriyorsun senin gireceğin işe bir vasıfsız kişi getiriyorlar.

0

once diyanetin o "9yasinda ki cocuklar evlendirilebilir" fetvasini veren diyanet isleri baskanini gorevinden alirdim.
yarginin daha bagimsiz islemesi icin her kim olursa olsun gerekenin yapilmasi icin savcilara ve kolluk kuvvetlerine yetki veriddim.
cocuklarimizin daha iyi bir egitim gormesi icin egitim sistemine belli bir standart getirtir 10 yilda 1 degisiklik yapma izni verirdim.
ve her kim kadinlarimiza kizlarimiza tecavuz ediyorsa bu vatana ihanet ediyorsa idam yasasi getirtirdim.

1

ilk olarak eğitim sisteminde baya bir deşişiklik yapardım kadeş senin elin bu iştemi yatkın tamam sen git o meslekte eğitil sonra sadece o alanda yeterliysen onun mülakatına yada yazılısına gir iyiysen geçersin değilsen birazdaha çabalarsın torpili kesinlikle kaldırırdım herkes babasının oğlu sonuçta.

0

insan hakları,hukukun üstünlüğü ve daha seküler devlet