0

istikrarsızlık ve taraftarın takıma olan ınancınıon azalması

0

bunun asıl sebebi uyumdur ve moralsizliktir tempoyu bi türlü yakalayamadılar

0

beşiktaşın iki maçtır yenilmesi bence uefa maçların na çok önem verdiği anlamına geliyor olması lazım ama önem verdiği sürece ligte kötü performansı devam edeceği anlamına geliyor gelecek haftada puan kaybı olursa o zman çok kötü sonuçlar doğura bilir bu yüzden avrupa maçlarını biraz daha önemsememeli artık parkurlardan birini seçmesi lazım banq göre takımlara yenilmesi zor ama belli olmuyor futbol bu yani top yuvarlak hangi maçın ne olacağı belli olmuyor o yüzden fazla bi kendilerini kasmamaları gerektiğini bilmeleri lazım bu o yüzden transfer dönemini beklemeleri lazım ve hemen hemen herşeyi şenol hocaya atmammak lazım çünkü gerçekten mükkemmel bir hocaya anlatamam ama kadro yetersiz onun için maddi durumlarda sıkıntı yapıyoe ama yapacak bişey yok dün maç tada fena değildiler ama nasıl oldu da yenildiler onu anlamadım ancak bence tek sebebinin yorgun olmasından kaynaklanan bir yer olduğınu düşünüyorum ama avrupa ligte pek fazla da iyi gitmiyor ama üst tura çıkacağını düşünüyorum biraz daha çabalamarını düşünüyorum aslın da kaybı beşiktaşa çok yakışır ama çok kolay değil bunun tek bir sonucu ligte kötü olduğınu ortaya çıkıyor ve malesef kötü sonuçlar yaratabilit türkiye kupasını alacağını düşünüyorum henüz gruplar çekilecek ve sonuna kadqr beşiktaşın güzel bir derece ile bitirmesini isterim ama kadro yetersiz ve ne olacağı belli olmuyor o yüzden kendimizi kandırmamalıyız beşiktaşın iyi bir kulüp aslındq herkesin desteklemesi lazım avrupa da özellikle çünkü bir türkiye takımı ülke puanlarımız bizim için çok önemli kaç kişinin gideceğini biz kendi takımlarımız bence artık ligi önemli olarak bırakması lazım ve güzel bir kupa ile süslerse bunu çok güzel olarak diye tahmin ediyorum en azından kupa maçlarını alması lazım ki kendilerine bağlı olduğunu düşünüyorum bence avrupa da baya yol ilerleyeceğini ve bir de kuvvetli olacağını düşünüyorum karşısın daki takımların o yüzden kaliteli bir kadro kurması lazım diye düşünüyorum inşallah beşiktaşın bunu becere bileceğini düşünüyorum ama olsun maddi yönde ben de destek vermek isterim sonuçta bir türk takımı ve önümüz daki maçları kazanması için neler neler lazımsa yapışması lazım ama oda zamanla olacak bişey daha çok zaman lazım herkes kendine gelmesi lazım artık ve süper bir gaza gelip ilerlemesini istiyorum ve kazanacak olmasını olduğunu düşünüyorum ve galibiyet olmasını düşünüyorum.

0

takım performansı düşüşte bunun sebebi, kondisyon ve konsantrasyon bozukluğu.avrupa'dan yorgun döndüler, takım olarak yaşlı bir kadroya sahipler ve üst üste bu kadro üç maç 90 dakika sahada çıkaramıyor.takımın gençleşme operasyonu kapsamında takımı ele alması gerekir, şampiyonluk yarışında zorlu virajlardan dönebilir mi bu kadro bilemem ama şampiyon olmaları zorlaşacak, hamle yapılmassa eğer.ilk on birde oğuzhan oynamamalı, takımın beyni olarak 10 numaralı formayla sahada ve taraftarın önüne yem olarak atılmış gibi çünkü performansı kötü, yedek kulübesinde oturtması gerekir.formayı kapmak için tekrardan, hırslanması özlemesi şart.

1

bu sene türk futbol takımları oldukça düşük performans gösteriyor. bundan dolayı hem avrupa maçlarında hem türk lig maçlarında çok kötü sonuçlar alınıyor. bundaki temel sebep alt yapıdan futbolcunun yetişmemesidir. aynı zamanda buna fazla önem verilmemisidir. beşiktaş futbol takıma da bunlardan biridir. hem futbolcuların bu sene çok isteksiz oluşu, hem teknik yapının bu konuda yeterli donanımlı olmaması gibi nedenler başarısızlğın ana nedeni olarak karşımıza çıkıyor.

0

bu sene beşiktaş sırf otuncu sattı ve rekor bir kazanç elde ettiği halde doğru düzgün bir transfer yapmadı. cenk tosun ve negredo gittiğinde bir forvet alması lazımdı. quaesma artık ilk geldiği gibi takım içi liderlik yapamıyor. oğuzhan özyakup bir fiyasko sırf şişirilmiş bir oyuncu, ne yetenek var ne bir oyun stili. yeni aldıkları kalecilerini tanımam, bilmem ama beşiktaş külübü ve taraftarın dediklerine göre dünyanın en iyi kalecisi yada dur uzay’ın en iyi kalecisi diyelim biz ona ama o bile fiyasko çıktı. beşiktaş takımı her aldığı oyuncuyu övdükçe över sonra fiyasko çıkmaya başlar. beşiktaş külübü futbolcuları artık yaşladı, yeni taze kan gelmesi lazım.

0

oyuncular kötü beşiktaş bu yil eksiklerini giderecem tranfer yapmadı elde olanlarla bu kadar oluyor hoca ne yapabilir ki.

1

maddi durumlarının kötü olduğunu eşimden duyuyorum. belki bu sebepten futbolcular kafaları maddi kaygılarla dolu olduğundan kendilerini oyuna veremiyorlar. bu sebep olabilir. ben futboldan fazla anlamam ama aklıma gelenler bunlar.

1

durum kötü oyuncular yetersiz şenol güneş ne yapsın? iyi oyuncular gitti gelenler vasat dolduramadılar yönetim uyudu maalesef forvet yok takım yaşlandı heyecan ruh yok kaleciler fiyasko oyuncu satmak başarı değil bence yeri dolmadı.