0

kesinlikle türk telekom tabiki hem uygun hemde çekim gücü baya güzel .biz 2 yıldır kullanıyoruz. çok memnunuz çok başarılı hiç bir sorun yaşamadık şimdiye kadar.

1

bizim evde ttnet kullanılıyor. zaman zaman değiştireyim diyorum belki daha hesaplısını bulurum düşüncesi ile. ama eşim bana neden diyor hepsinin alt yapısını ttnet veriyor diyor ki doğru.. şimdi aralık ayının 14 olması lazım sözleşmem bitiyor. limitsiz kullanıyorum. bakacağım fiyatlara, aynı hizmeti diğerleri kaça veriyor, verecek.. değerlendireceğim. ama büyük ihtimalle yine kalırız sanırım. vazgeçeceğimizi anlayınca hesaplı tarifeleri de sunuyorlar. hiper net var bizim sokakta.. fiber yok. oğlum bursa'da, süperonline'dan fiber internet hizmeti alıyor. neredeyse 4 yıl olacak. memnun, sıkıntı hiç yaşamadı. bize daha fiber gelmedi. kimileri fiber ile hiper arasında çok fark yok diyor. ufaklığımi olmaz mı diyor.. indirdiklerinden örnekler vererek.. ama bizim indirecek bir şeyimiz yok gençler gibi. eşimle bana yetiyor bile..

0

ben vodofone kullanıyorum. hiç güzel değil ,onun için tavsiye etmem , türk telekom güzel ,tavsiye ederim.

0

türk telekom iyilerden biridir.onun dışında vodafone de ben beğeniyorum.

0

hepsi aynı altyapıdan geliyor hepsi ttnet den alıyor hepsi aynı yani fiyatına bakmak en mantıklısı yalnız superonline da sorun olduğunda karşında muhattap olacak birini bulamıyorsunuz işyerimizde vardı ve çözüm için kimseyi bulamıyorduk pek tavsiye etmem.

1

tavsiye edeceğim size türk telekom'dan başkası olamaz. zaten diğer operatörlerde türk telekom'un alt yapısını kullanıyor.

0

ben evimde turkcell süper online kullanıyorum. sizede bu interneti öneririm. herhangi bir kesinti veya yavaşlama olmuyor. biraz pahalı olsada istediğim kalite saglanıyor. gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.