0

iyi bir uygulama referans sistemi de iyi olmuş

0

referans kullanmada üye olanlar için daha sonra referans ekleme yok sanırım bu olay kötü olmuş

0

of ya ben daha bu akşam yani daha yaklaşık yarım saat önce keşfettim bu siteyi ve hemen üye olup kullanmaya başladım. referans olayını farkettiğimde üzüldüm çünkü başta farketseydi önce buraya eşimi üye yapardım sonra onu referans göstererek kendim üye olurdum. çünkü o çok öle yazacak hatta hiç yazacak birisi değil yani ben ona referans olan da bir işe yaramaz ama o bana referans olaydaydı, ben sürekli yazacağım için baya karlı olacaktı. olsun sıkıntı yok. kazık gibi sorular hazırlayıp orayı kuruşla dağıtan online bilgi yarışmalarını düşününce burası hem eğlenceli hem de kolay. hatta böle konuşkan ve mesaj yazmayı seven insanlar için baya iyi.

0

referans sıstemı net uzerinden para kazandıran her sıtede mevcut ve guzel bir avantaj ınsanlar icin.ne kadar cok referans o kadar cok para sonucta.

0

cok iyi olmus. hem bizler icin hem soeumani icin. daha cabuk buyuyeceginden eminim bu referansla, sitenin. hem bize de faydasi o referansimizla gelen kisinin kazandigi paranin %20 oraninda da bize verilmesi cok iyi olmus. bircok ogrenci var burada para kazanmak icin butun arkadaslarini cagiracaklardir. onlar kazandikca o cagiran kisi de baya kazanir.

0

iyi oldu hem bizler ,hemde sorumani için ama ben malesef herkesi buraya getirdiğim için cagircak kimse de kalmadı :)

0

hem bizler icin hem sorumani icin cok cok iyi oldu :)

1

@suskunpir yukarıda mavi renkli alanda
''sorumani sunar: referans sistemi: tıkla''
yazıyor oraya tıklayıp çıkan linki gelmesini istediğin kişiyle paylaşırsan ve o kişi bu linkle üye olursa referans yapmış olursun.

0

süpriz olarak bunu bekliyordum kazançlara faydası oldukça yüksek olacak teşvik edici.

0

güzel bir uygulama ben referans nasıl getiricem bilmiyorum

1

herkese bol referanslar ve bol kazançlar, ben iki üye yapmıştım ama faydalanmak yokmuş nasipte. hedefimiz ilerisi artık. önümüzdeki referanslara bakacağız.