0

daha önce de yazmışım cevap olarak güncelleme adına yine yazıyım. sistem çok güzel düşünülmüş benim şu ana kadar referans kazancım 30 lira civarında. 45 referansımla üye olan kullanıcı var ama aktif değiller. kullanıcıları motive edici gelişmeler olsa kalıcı olabilirler ama çoğu neredeyse hiç yazmadı. yine de ara ara sosyal medyada paylaşıyorum herkese faydalı olması açısından.

1

öncelikle merhaba. sorumani sitesine daha kayıt olalı 2.5 gün oldu diyebilirim ve bu siteden güzel kazançlar elde edilebileceği aşikar. sitenin gerek personel ekibi gerek soru türleri ve sistemler açısından eleştirilecek birkaç mesele olsa bile site gayet başarılı. emeğiniz boşa gitmez inşallah.
referans sistemi konusuna gelecek olursak yüzde 20 kazanç veriyorsunuz ve kazandır kazan sistemi işliyor yanlış bilmiyorsam yani adam gelecek benim referansımdan kayıt olacak ve 5 tl de 1 tlsini ben alıcam referansımdan para kesilmeden yani o kişi para kazanacak seviyeye ulaştığında 5 tl gibi iyi bir kazanç elde edebiliyoruz 20 kişi referans bulsak bizim sayemizde site gelişmiş olur ve kazancımız onlar 25 tl yaptıklarında 100 tl olabilmektedir yaklaşık olarak iki hafta içerisinde 25 tl yapabileceğini düşünüyorum bu kişilerin. ama sözüm şu ki referans sistemi için %20 nin yanı sıra referans yarışmaları ya da referansım olan bütün kişilerle sohbet yani chat odaları oluşturulabilseydi çok hoş olurdu bu sayede insanlar yani bizim referansımız olan kişilerle harika sohbetler verebilirdik. taktik vs gibi birçok yardımda bulunup sitenin daha çok üye kazanması sağlanabilirdi. bence referansın yanında chat odalarından atılan 10 mesaf spam olmamak kaydı ile 1 kuşuş olmalı 1000 mesaj 1 tl olabilirdi bu sayede sitedeki herşeyden ek kazanç elde edebilirdik. yinede ellerinize sağlık yıl geçtikçe site daha çok üye kazanacak ve tahmin edebiliyorum ki üye sayısı artınca güncelleme de olabilecek sitede bu sayede daha çabuk ve eğlenceli şekilde yararlı kazançlar sağlayarak hem öğrenciler okul harçlığı kazanabilir hem de bizler harika zamanlar geçirerek para kazanma imkanı bulabiliriz. inşallah site 100 bin üye tarafından kullanılabilir.

0

referans sistemi güzel kazanc sağlayan bir sistem,daha önce kullandığim bi uygulamada tanimadğım biri paylaştığim referans numarasıya giriş yapmış ve onunda baya referansı olmuştu.ben her kullanıcıdan kazanıyordum.yani oturduum yerden bile baya bi para biriktirmiştim ama uygulama kapanınca alamadm parayı,inşallah buradan alabilirim

0

her sitede olduğu gibi referans bu sitedede vardır ama ayrı bi güzellik katıyor mesela arkadaşım bi soru yaptı 10krş aldı 2sini ben alıyorum yaşasın insan öyle bir mutlu oluyor ki siteye kayıt olduğumdan itibaren resmen aşık oldum sorumani sitesi var dediler bana bende bir bakıyım dedim boş zamanlarımı değerlendirmek için ideal bir site arkadaşlarımıda bu siteye çekmek için exstra bir çaba harcıyorum yaşasın sorumani en beğendiğim kalitenin adresi sorumani referans bile var çok güzel

0

bençe her sitede olması lazım bu site için çok iyi olmuş ama soru açmak için 60 yanıt düşürülebilir teşekkürler

0

her sistemde olduğu gibi sorumani sitesinde de referansın önemli bir yeri vardır. referans sistemi sayesinde para kazanmak daha kolay hale gelir. referans kasmak için çeşitli yollar vardır.çevrede bulunan insanlara uygulamaya kendi linki üzerinden kayıt ettiren insanlar para kazanma işlemlerini daha kolay gerçekleştirebilir.ayrıca sosyal medya üzerinden paylaşılan referans ilki sayesinde kolayca referans kasabilir kazancın kapısına sonuna kadar açabiliriz. böylece siteden kazandığımız para miktarındaki artış takdire şayan boyuta ulaşacaktır. referans olmadan yüksek kazançlar mümkün değildir. ama performansımızı yüksek olması kazanç elde etmemizi en büyük formülüdür.referans kasma diğer yolu ise youtube gibi video paylaşma sitelerinde sitenin linkini paylaşarak referans karşıma internet.

0

referans sistemi güzel bir sistem arkadaşlarımızı davet ederek hem biz kazanıyoruz hem o lar kazanıyor ayrıca sistemin büyüyüp gelişmesi için de faydalı olacaktır.daha çok insan bu sistemden haberdar olcaktır.

0

referans sıstemı hakkındakı düşüncelerım tamamen şundan ibarettir diyebilirim bazı siteler para kazanma siteleri yaptıgı şey şudur referans getırın 1 tl ile başlayın referans getırın 5 tl ile başlayın bunlar aslında oldukça kötüdür ama sorumanı çok güzel bir sistem ile senın getirdiğin referanslardan yüzde 20 lik bı kazanç kazanıyorsun diyebilirim ve oldukçada mükemmle bişey ben oldukça referans yaptım ve referans yaptıgım kişilerden para kazanıyorum ve oldukçada on numara diyebilirim tabikide sorumanı site kaliteli oldugu için böyle oluyor diyebilirim site son derece mükemmel diyebilirim sizlere sorumanı hem size kazandırıyor hemde arkadaşınızdan gelen payı oldugunca size verıyor bu konuda siteyi tebrik etmek lazım gerçekten oldukça güzel işler çıkarıyorsunuz ben sorumani sitesinde kalıcıyım birşey olmazsa böyle bir ömür boyu devam etmeyi düşünüyorum güzel gidiyoruz.

0

referans sistemi ilk ay olmalı bence.daha sonra yazardan kesinti yapılmamalıdır.herkes girip buraya yazı yazabilecek durumda değil.benim arkadaşlarım çalışıyor örneğin ve referansım şimdilik yok.zaten bana referans olan kişiyi tanımıyorum bile.facebook sayfasında gezerken öylesine bu sitenin ilanını yapmıştı bu kişi ben de ordan görüp o kişinin adını yazdım.sorsanız şu an adını hatırlamıyorum bile.

0

bana göre çok iyi olmuş yani sizin takip ettirdiğiniz kişilerden size gelen bir komisyon var yani buda bizim daha çok para kazanmamız i sağlıyor referans sistemi de çok güzel begendim ben kendi adıma

0

bence cok guzel bir sistem olmus. hem oneriyoruz sorumani buyuyor hem arkadaslarimiz kazaniyor hemde biz ekstradan az da olsa kazaniyoruz. bence cok guzel dusunmusler. ben cogu arkadasima onerdim sorumaniyi. kendi linkimi verdim bi kac tanesi sagolsunlar uye oldular onlarda cok memnunlar uye olduklari icin. insallah sorumani hizla buyumeye devam eder ve daha fazla guzel guzel ozellik gelir..

0

referans sistemi güzel ama ben bu referans sisteminden nefret ediyorum çünkü artık insanlar inanmıyor o kadar sahtekar site var ki kimse inanmıyor davet ettiğimiz zaman

0

referans sistemi yararlı olduğunu düşünüyorum. ama herkesin referans kasma gibi bir durumu olmuyor. popülerlik olarak tanıtım yapmak önemlidir.

0

referans sistemi bence gayet güzel olmuş. biz kazanıyoruz hem de biz kazanırken arkadaşımıza kazandırıyoruz. bu para hiç olmaya da bilirdi ama olması güzel olmuş. mesela ben arkadaşımla anlaştım ve arkadaşım bana referans oldu ve benden dolayı kazandığı paraları eşit bir şekilde paylaşacağız hem o kazanmış olacak hem de ben ek gelir elde etmiş olacağım bence bu yüzden gayet güzel.

1

güzel bir sistem hem siteye yazar kazandırıyoruz hem de kazandırdığımız yazarlarla birlikte kazanıyoruz

1

referans sistemi bir çok kişi için ayrıca bir kazanç elde etmenin yolu bu sayede daha fazla kazanç sağlıyor sonuçta farklı kişilerinde kazanmasına vesile olunuyor güzel bir sistem.

1

referanslı sistem bence bu şekilde kullanıcı merkezli sitelerde olmazsa olmaz bir özelliktir.
soru nami olmasınada sevindim çünkü üye olan kişi arkadaşını davet ettiğinde arkadaşından beklentisi elbette olmaz ama en azından popülerliği arttırdığı için cüzi miktarda bir fayda görmesi güzel oluyor.bu duruma şöyle bir örnek verelim örnek verilecekse bize bir prim promosyon dolayısıyla üye getiren kişilere ödülmüş gibi de gözüküyor
değerli yöneticilerimize teşekkür ederimmm

1

hem tanıdığımız insanlara kazanç kapısı sağlamak hem de kazancımızda artış sağlamak açısından güzel. ayrıca referans linkleri sosyal medyada paylaşıldıkça bizlerin bu sitelere erişmesi kolay oluyor

1

kendi başımın çaresine bakıyorum valla bana referans olacak kişi yok çünkü.

1

bence çok güzel bir uygulama olmuş tanıdıkları olan insanlar için iyi bir uygulama olmuş. çevreden de gelir elde etmiş oluyorsunuz. hem çevrendeki insanlar da para kazanmış oluyor. giderek büyüyor bu sayede site .diğer soru cevap sitelerine göre de geliri iyi ilk defa emeğimin karşılığını alıyor gibi hissediyorum.