0

ben dusecegini sanmiyorum eger duserse bilin ki site batis durumuna gecmistir. bu yuzden dolayi eger kuruslar ve odemeler duserse sikayetci olmayin adamlar ellerinden geleni ardina koyuyorlar yapmaya calisiyorlar biraz saygili olalim arkadaslarim lutfen.

0

tabikide olmaz çünkü seviye sistemi diye bir şey var seviye sistemi devreye girer öyle bir şey olmaz

0

yok, sanmam. kuzenimin anlattigina gore sitede surekli yaris yapiliyormus. bence bureferanslardan dolayi da baya uye gelir ve reklam almaya baslar gibime gdliyor bu site

0

para burdan nasil,kazanilir kimler bilir guzel cevaplar bekliyorum kimlerden duyabiliriz

0

bence düşmez aksine artar.şu an reklam yok sanki belki o zaman reklamda alır

0

yok dusecegini sanmam. aksine artacaktir. bu site reklam almadigi halde yarismalar duzenleyip son 3 gun icinde x2 kazanc suprizini yapiyorsa üye sayisi arttikca bu tur organizasyonlarin, yarislarin olacagi kanaatindeyim.

0

ama şöyle bir şey var ki referans sistemi geldikten sonra herkes üye olup öyle bir şekilde bırakmamalı iyi olan herkes kazandıktan sonra sen de kazanıyorsun diye biliyorum gelirlerde herhangi bir azalma olmaz aksine bence artış olur.

1

soru ve cevaplar arttığı için kazanlarda artar diye tahmin ediyorum.

0

sorumani cevap vermiş kazançlarımiz daha yüksek olcak ,benim getirecek kimse kalmadığı için ben aynı devam edeceğim çünkü,herkesi çağırmıştım onlarda geldi hepsi şuan burda diyebilirim.

0

bence düşmez zaten kazançlar sabit. zaten soru başına 2 kuruş cevap başına 1 kuruş alıyoruz, düşse ne kadar düşebilir ki.

0

standart kazanclarda ne dusme ne de artma olacagini dusunuyorum.
ama referans uyeler gelecegi icin bu da site yonetimine olumlu yansiyacaktir bence :) referans kazanci degil ama ilerleyen zamanlarda standart kazanclarimiz artabilir diye dusunuyorum :)) tabi benim ki sadece tahmin @sorumani patron napacagini iyi bilir:d:d

0

sorumani soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ederim gerçekten burada olmaktan çok memnunum.

3

gelirlerinizde azalma değil, aksine artış olacak uzun vadade.

çünkü belli bir noktaya gelince üye alımını durdurmayı düşünüyoruz.

0

tabiki de olmaz. sen sadece özgün kalmaya bak ve imla kurallarına uy. tabi bu benin naçizane görüşüm.

0

zannetmiyorum düşeceğini bence daha çok para vermeye başlayacak gibime geliyor bunu çok istiyordum ve sonunda gelen bir sistem gerçekten sorumani harikasınız her zman ki gibi tek kazandıran sitesin.

0

hayır düşeceğini sanmıyorum bence daha fazla artar

1

sorumani bu konuda daha önce açıklama yapmış ve aksine reklam geliri de artacağı için bizim gelirlerimizin de artacağını söylemişti. belirli bir süre sonra üye alımının durdurulacağını da eklemişti. böyle devam ederse sorumani çok güzel bir gelir kapısı olacak bizlere.