1

alışverişe ek olarak 10 kuruş ekleniyor fişe, sonrasında 10 kuruş tekrar indirim olarak düşüyor. 2019 dan sonra 10 kuruş indirim olarak düşmeyecekmiş.
kasiyere sordum aldığım cevap bu oldu.

0

bana göre çok doğru olmuş ,çok iyi olmuş bence yani çünkü insanlar gerçekten çöp poşeti almak yerine migrosta veya migrosa benzer yerlerde avuç avuç poşetleyip götürüyorlar ben kendim defalarca şahit oldum bu duruma hiç doğru bulmuyorum bence çok iyi olmuş.

0

posetlerin ucretli olmasi 2018 in basinda soyleniyordu. ama migros dan bunu beklemezdim sahsen.a101 ve bim de olmaz umarim

1

hadi ya tam olarak ne zaman başlamış bu uygulama ben hiç fark etmedim yakın zamanda böyle bir şeyi ama zaten 2019 başında ücretlendirileceği söyleniyordu ancak daha 2019 yılına girmedik bu şekilde bir şey yapmaları çok doğru bir davranış olmamış. yapıldı ise de önceden bilgilendirmeleri gerekiyordu. bence bilgilendirilme den yapılan her türlü ücretlendirmeyi şikayette bulunabilirsiniz sonuçta bilginiz olmadan kullanıyorsunuz ve ücretsiz olduğunu düşünerek alıyorsunuz o poşetleri. galiba eskisi gibi file ve bez poşet dönemlerine geri döneceğiz yakında.:)

0

migros size iyi gelecek :)) ne kadar bir poşet?

0

ekonomik krizdeyiz bariz belli. poşetin ücreti mi olurmuş.

0

ben destekliyorum bu uygulamayı insanlar evine çöp poşeti yapmak için poşetleri resmen avuçlayıp götürüyorlar plastik netice poşetler ve plastik doğada en zor yok olan madde insanlara ağır geliyor para verip doğaya dost çöp poşeti almak.

0

onlarda dünden raziydi zaten böyle yapmaya ne diye bilirim ki buna :)

1

müşterilerini bilgilendirmesi gerekli. ne kadar poşet alındığına göre mi yoksa bir poşet mi baz alınıyor. saçma bir uygulama bence.

0

poşet ücreti ne kadar acaba bilginiz var mı veya doğruluğu?