0

yani bence damlaya damlaya göl olur hesabi aslinda mantikli keske biraz daha fazla para verseler ve bazi sorular gercekten cok zor buraya ev hanimlari giriyor olabilir hani ufak tefek biseyler alabilmek icin

0

ya ben şuan işsiz olduğum için, sosyal medyada da boş boş gezeceğime, geliyorum buraya. birkaç kelime yazıp paramı kazanmaya çalışıyorum açıkçası. yani evet sosyal medyaya da giriyorum. ama en azından internetim bittiği zaman yine para kazandım, ondan bitti internetim diyebiliyorum. paramı ödeme talebi oluşturur, çekerim kontörüme kullanırım diyorum en azından. mesela en son 35 lira 66 kuruş çekmiştim ayın ortasında. bir işte 4-5 gün önce telefonuma kontor yükledim internet paketim bitti onu doldurayım diye. vodafone'da paketinde hangisi daha önce biterse doldurma imkanın var 10 lira karşılığında. onun için kontör yükledim. yani ufak tefek işlerim için buradan kazandığım paraları kullanıyorum. birde bazen kitap kumbarama koyduğum oluyor buradan aldığım paraları. hatta buradan çektiğim ilk paramla tüyap kitap fuarına gitmiştim. şimdi mesela bir kumbara yaptım. ilk önce elimdeki kitapları okuyup bitireceğim. o kumbarayı da kitaplarım bitene kadar açmayıı düşünmüyorum. ve şehrime yeniden kitap fuarı kurulduğunda açıp orada kullanacağım. ve yine buradan kazandığım paralardan yine o kumbarama atacağım. yani herkesin kendince bir planı var burada olanların. kimisi çocuğuna harçlık verir, kimisi benim gibi alacakları için ya da alacağı kitapları düşünerek burada yazıp kuruş kuruş kazanmaya çalışıyor açıkçası. yani ek gelir sağlamak için güzel bir yer açıkçası. sende iyi biliyorsun burayı. ve kardeşim buraları hepten bırakmasaydın keşke. geri dönsen ne çok sevinirim açıkçası. yani eskilerden pek kimse kalmadı. bir ben varım. bir de ayıboğan kardeşim. birde yenilerden baya aktif olan birkaç arkadaşımız var. keşke ara sıra gelsen siteye.

0

kazanacagim parahi gjnluk knternetime harciyorum.
kimler neden kazaniuo bilmem

0

türkiyede işsizlik oranı çok fazla kardeş kapiş :)

0

insanlar kuruş kuruş biriktirmek herhalde her bir insanın başka bir nedeni olabilir mesela şu anda ben bu sitede kuruş kuruş topluyorum evime ve çocuklarıma harçlık olsun diye siteye katılıyorum ve boş zamanımı boş geçireceğim e en azından çocuklarıma ve evime bir faydam dokunur kuruş kuruş olsa da yani biriktiriliyor boşuna dememişler damlaya damlaya göl olur. ayriyeten benim küçük çocuğum var dışarıda çalışmayacağım a görev ve paraya da ihtiyacımız olduğu için az da olsa yani bir ihtiyacımızı karşılar.

0

düzenli bir işte çalışmayan ya da zamanını medyada, filmlerle vb şeylerle geçirenler internette zaman geçirerek kuruş kuruş da olsa para almayı seviyorlar. daha iyi yapacak şeyleri olan insanlar başka işlere yönelebiliyor.

0

benim şu an için paraya ihtiyacım var. evet, belki sorulara düzgün, mantıklı veya içi dolu cevaplar vermiyorum, ama ne yapayım? para gözümü kör etti :d

0

kimisi bir şeyler bilgi edin diyor kimisi sıkılıyor kimisinin gerçekten paraya ihtiyacı var kendini burada kandırıyor gerçekten para kazanılacak bir site ama sabırlı olmak gerek

0

ben kendi acimdan soyleyeyim. :) brn suan issizim.. suanki enflasyon durumlaeindan, ulkenin ekonomik durumlarindan dolayi eleman arayan azaldi... eleman arayan da iste sanayi, üretim yapacak tarzi yerler yanii... e hqliyle onceden birkac is basvurusu yapiyordum bekliyordum simdi o bile yok... en azindan burada bir kurus iki kurus derken yine ufak tefek seylelrimi halledebiliyorum... biliyorsun buradaki aktifligimi de yani.... kisa surede limite ulasabiliyoruz... gerci biraz daha artsa kazanclar daha ti olur ama.. buna da sulur diyorum ben... yine en azindan bu iki kati kazanci degerlendirmeye calisiyorum..

0

boş zamanınız varsa insanların sorularını cevaplamak iyi bir şey. yani en azından bu durum benim hoşuma gidiyor. tabii ihtiyacı olduğu için burada olanların sayısı azımsanamayacak kadar çoktur. sonuçta damlaya damlaya göl olur. ek gelir ek gelirdir. yapıyoruz bakalım.

0

cogu insanın ihtiyacı oldugu için bu sitede kuruş kuruş para kazanıyor ve güzel bir sistem bence cogu kişi ise ek gelir kazanmak için burda benim ihtiyacım oldugu icin burdayım inşallah bizde bir gün güzel yerlere gelicez hepinize bol kazanclar

0

atalarimiz nedemis damlaya damlaya göl olur.ben sahsen hayatimdan memnunum ben belki kendi isim olsada burdayim genede cunku zamanim cok hemde kendi isimi yaptigim icin bos bos duracagima para kazaniyorum.herkezde faydalansin bence burda vede ulkemizde o kadar ihtiyac sahibi var hemde zor bir donemdeyiz

0

çoğu insan gibi benimde paraya ihtiyacım var ve para kazanmanın yollarını arıyorum.. ve sonuçta buradayım... ha kuruş kuruş ha tl tl... farketmiyor. az çok kazanabilmek için uğraş veriyoruz. birde işsizim. iş bulamıyorum. belki bir asgari ücret kazanamayabilirim bu siteden aylık olarak ama en azından ufak tefek şeylerimi karşılayabilmek için ona da razıyım... halkımız arasında dolanan bazı laflar vardır. ''akarken doldurmak lazım.'' gibi... ''damlaya damlaya göl olur.'' gibi... para biriktirirken de öyle değil mi zaten... :) :) kuruş kuruş atarız o paraları kumbaraya.. kuruş deriz hani ne olacak. zengin mi olacağım diye. yeri geliyor ki o beğenmediğimiz kuruşlar kurtarıyor bizi...biz çalışıp çabalayalım. o gelmeyen kuruşlar, liralar utansın. ;) ;) hem daha iyi değil mi sence de... şimdi facebookta, instagramda filan takılsak oradaki beğenilere, yorumlara para verecekler mi. hayır. en azından burada da aynı vakti geçiriyorsun, belki kuruş kazanıyorsun ama para kazanıyorsun.

0

benim şahsen paraya ihtiyacım var. çok zor durumdayım. evde kalıyorum zorluklar çekiyorum. bide üstüne her şeye zam gelmiş. bu yüzden bu sitede sorulara cevap veriyorum. bazen sorular soruyorum. o yüzden bu sitedeyim. keşke kazançlar artsa güzel olur.

0

yani en azından burda kuruş kuruşta olsa kazanç sağlama imkanımız var. bu bizler için küçükte olsa bir fırsat bence.

0

ogrencıyız ve cogu zamanımnız bos ve bo-s zamanlarımızı oldurmektense boyle para kazanmaya calısırız uc beste olsa ve kendımıze destegımız olur en zaından parasız gezmekten ıyıdır gecnmek zor tabiki 25 tl ıkı gunde yapsan mıss gıbı olur

1

simdilik kurus kurus olsada ilerde bu siteden daha fazla kazanacagımızı umuyorum ben.hem kurus diyerek yabana atmamali.damlaya damlaya göl olur.bizde damld amlata havuzumuzu doldurmaya calısıyoruz iste.hem fenami net uzerinden para kazanıyorsun.

0

kuruş kuruş kazandırıyor dediğin bu sitede bir günde 50 lira kazandım ben. sana desem ki bana bi 50 lira ver diye, hattâ 50 değil, 10 lira ver desem bile, verir misin? sanmam açıkcası. işte bu sitede sadece bir günde 50 lira kazandım ben. ödemem de ilk pazartesi yapılmıştı hemen. işte bu yüzden kuruş kuruş kazandıran bu sitedeyimm.

1

çünkü insanlar saniye saniye, dakika dakika zamanlarını akıllı telefonlarına, sosyal medyaya, sohbete harcıyorlar zaten çağımızda. burada hepsi bir aradayken ve ucunda para kazanmak da varken yeteri kadar cazip değil mi? hem de limit sensin, kazancını sen belirliyorsun bu gerçekten güzel bir his.

kuruş kuruş kazanılan para da kıymetli oluyor ayrıca, ülkece içinde bulunduğumuz bu dar boğazda dikkatli harcamayı da teşvik eder.

1

bence burdakilerin çoğu eğlence için burda.