0

bence bir soru sordugun zaman o soruya belli sayıda bir cevap baraji olmalı o baraja ulaştığında para kazanabiliriz bence bu daha mantikli olurdu hemde herkezin ilgiside artar hemde daha cok mesafe kat edilir di diye dusunuyorum.belki ilerde bu ozelli yazdigimiz paylasimlari okuyarak fikir sahibi olurlar yaparlar bence diye dusunuyorum.

0

iyi olurdu herkes soru sorardı cevaplardan kazanırdı

0

olsa güzel olabilir.ama çok basit sorulara her zaman daha fazla cevap geleceginden sıkıntı işler.

1

bence öyle bir şey olmamalı. çünkü ortaya haksızlıkların çıkabileceğini düşünüyorum.

1

bence öyle bir şey olsa bazı insanlar gider kendi sorularına cevap verir. sorularımdaki cevap sayısı artsın diye. bence böyle daha iyi. öyle olsa sohbet havasında geçer cevaplar.

0

bence ileride olacaktır nedeni ise site daha çok tanıncak ve daha çok üye gelecek böylelikle site reklam olarak daha çok kazanç elde etcek bu kazancıda üyelerine paylaştırmakla değerlendirirler diye düşünüyorum sorumani eğer üyelerini düşünüyorsa daha çok kazanç verir diye düşünüyorum ben umarım böyle bir uygulama gelir ben siteye güveniyorum.

0

belki ileride buraya katılan insan sayısı arttıkça site sahibi böylesi bir uygulama getirebilir ve bu uygulama bizim açımızdan para kazanmamıza olanak sağlayan bir şey haline gelebilir pekala.bakalım inşallah ileri ki süreçte site içerinde kişi sayısı çoğaldıkça böyle bir uygulama gelebilir.

0

size katılıyorum arkadaşlar.kesinikle doğru

0

herkes burda bir kuruş para için uğraşıyor.hani bazısı kültür yok dostluk diyorya bu site yokken nerdeydiniz bencede verilmeli

0

bence yanlış düşünüyorsun. kardeşim zaten burda bizim için çok şey yapıyorlar reklamın geliri yok kendi ceplerinden ödüyorlar bence biraz anlayışlı olmamız lazım ve senin soruna cevap veren insan kazansın sende onun sorusuna cevap ver kazan anladın mı.? doğrusu bu zaten burda yarışma , sürpriz oluyor. ondan fazlasını istememeliyiz. ayakta duramazlar yoksa,gelir olsa tamam ama gelir yok. anlayışlı olalım diye düşünüyorum.

0

bence cok dogru bir karar olur. sonucta buda bir haktır.

0

aynen bencede olasilikar dahilinde olan bir secenek