0

vardır bence hatta kuran-ı kerimde bile 7 tane varlık çeşidinden bahsediliyor ve 6sı belli 1 tanesi belirsiz bence o uzaylı ?

0

vardır muhakkak. dünyamızın minicik kaldığı sonsuz evren sadece bizim için yaratılmamıştır. ama bizim onlara ulaşmaya gücümüz yetmez. yetse bile iletişim anlamında aklımız yetmez.

0

olmalı koskoca evren boş olmamalı. çıkar yakında kokusu.

0

evet buna kesinlikle katılıyorum kuranı kerim de bile 7 varlık olduğu biliniyor ama ikisinin ne olduğu bilinmiyor daha doğrusu yazmıyor kesinlikle olmalı ama bence iletisim kurulmamalı tehlikelidir o kadar film izledim tamam kabul bilim kurgu ama doğruluk payı yok da değil o varlıklarla iletişim belki de kuruldu biz bilmiyoruz 51.bölge belki de bu yönde çok bilgili olan bir yer ama açıklama yok bu kadar gizli tutulan bir yerde kesin birşeyler dönüyor rabbim hakkımızda hayırlısını versin

0

inanırım bizim görmediğimiz,bilmediğimiz rabbimin yarattığı daha neler var neler işte biz bilemiyoruz malesef. ben kendi kendime diyorum acaba rabbim daha neler yarattı,neler var etti diye kendime soru sorarim acaba var mı ? onun için herseye inanıyorum ben .

0

evimde yalniz kaldigim zamanlar boyle felsefi dusunceler icine giriyorum . her nedense hep bu seyler aklima geliyor . ve bizden ote baska canlilarinda olduguna inan insanlardanim . allaha inanci tam biriyim ama insanin iradesi geregi boyle seylerede inanmiyor degilim . ilerki zamanlarda evren teorisini aciklayan insanlar oldu . ve gelisen teknolojile beraber biyle bilim kurgu filimleri piyasaya cikti . dolayisiyla izleyip feyiz aliyoruz .