1

ek gelir elde etmek için buradayız. şimdilik en güvenilir olan site sorumani benim için. bazı anket sitelerinin de sorumani de reklamı çıkıyor ama güvenip başlamadım açıkcası. bilen söylesin hep birlikte faydalanalım. hayat gün geçtikçe zorlaşıyor ve herkesin ek gelire, ek kazanca ihtiyacı var. faturalarımızdan birini çıkarsak kar. çünkü en çok belimizi bükenler arasında faturalar var.

0

evet çünkü gerçekten paraya ihtiyacim olduğunu biliyorum

0

isteriz tabi. su donemde tek maasla gecim zor herkez ek is arayisinda

0

istemesek burda ne işimiz var kardeşim delirtmeyin adamı soruya bak

0

tabi ki de kim istemez ki bir yandan çalışarak para kazanmak bir diğer yandan da farklı bir yöntemle para kazanmayı.

0

kim istemezki bende en azından destek olsun diye çaba veriyorum ama şuana kadar işimi tam gören bir site veya uğraş bulamadım varsa bildiğiniz türde ek kazanç sağlayacak siteler veya uygulamalar denemekten kaçınmam.

0

evet düşünüyorum , umarım btc meselesini öğrenebilirsem bu ek gelir işini halledebilirim

0

burda olan arkadaşların genel olarak amacı ek gelir kazanmak bence bu işleri çok araştırdım lakin sorumaniden daha güvenilir bir site görmedim

0

evet isterim.çünkü aldığım maaş ne borçlarımın kapanmasına nede hayatta kendi çabamla ayakta durmaya yetiyor. sürekli internetten ek iş olarak para kazanabileceğim platformlar arıyorum. bunlardan birtaneside burasıdır. burada yazı yazarakta kendimi hem geliştirmiş oluyorum hemde yeni bilgilerde öğrenmiş oluyorum.

0

evet borç çok maaş az kim istemez ek gelir

0

ek iş isterim ama içeriğiyle ilgili bilgi verirseniz sevinirim.

0

kim istemez ki diyeceğim amaburası güvenilir bir site ben burada olmaktan memnunum bu şekilde güvenilir siteler bulmak gerçekten zor enazknda ödemeyi yapan bir site burası. ek gelir gibi bir nevi başka ek gelir sitelerinde mi var ki. vardır illaki ama burası akdar güven verebilir mi ki.

0

elbette ek iş isterim.fakat güvenilir iş bulmak zor.

0

bence bu üyeye inanmayın arkadaşlar ajan gibi girmiş aramıza sorumaniden başka sitelere üye çekmeye çalışıyor bence sorumani ekibi bu insanı banlamalıdır burda kazanç sağlıyoruz zaten baska sitelere gerek yok burda akşama kadar aktif kal günde 7-8 lira kazanabilirsin buda ayda 210 tl gibi bir rakam yapar neyinize yetmiyor elinizdekinin değerini bilin biraz.

0

yoo.. burada sabahtan akşama kadar takıl rahat 15-20 lira rahat yaparsın. bu sitede cevaplardan kazandığım parayı senın dediğin reklam izlemekten kazanamam. sadece bu sitenin üzerine azıcık yoğunlaşırsan bir ay içerisinde 300 tl bile kazanabilirsin. dediğim gibi sadece bu sitede günlük hakkıyla 2 saat takıl sorulara cevap ver. altın sorularda muhakkak takıl iyi kazanç sağlayabilirsin bu sitede. size olacak uğraşmadan etmeden reklam izleyerek ( onu da izlemiyorsunuzdur, telefonu ve da ekranı açık bırakıp başka işlerle uğraşıyorsunuzdur) para kazanalım sanırım :)

0

hangi site acaba kim istemezki ek gelir

1

tabiki siterim ama link için soru içeriğine ulaşamadım. yardımcı olabilir misiniz ?

0

arkadaşlar gerçeten ödeme yapan bir site girip deneyin günlük ödüller var

0

burda bulunan herkesin tek amacı o zaten sanırım

0

kim ek gelir kazanmak istemezki tabikide isterim