0

dövmesi ya da tokat atması tabi kabul edilemez ama şöyle de bir durum var disiplin için bazı durumlarda öyle dayağa, şiddete başvurmamalı tabi bir tokat gibi şeyleri mazur görürüm ben.

0

her ne olursa olsun bir ögretmenin ögrenciye vurmasına ben akrsıyım.egitimcimi yoksa karetecimi bu insanlar.okul gibi kurumlarda kesınlıkle dayak olmamali.cocukların pıskolojısı ıcınde önemlidir bu dayak mevzusu.dayaga karsıyım siddete sonuna dek karsıyım okullarda.

0

bizim zamanımızda öğretmeniz hergün döverdi. üstüne birde velimizi çağırır eve gelince bir de babamız döverdi.eger ki hak etmişse öğretmene kızmam.sadece evladı mi uyaririm

0

kesinlikle ş,ddete karşıyım çocuğum öğretmene saygısızlık yaptıysa düzgünce doğruca o yaptığı davranışının kötü bir davranış olduğunu söylemesini beklerim adı üstünde öğretmen eğer tersi olursa tabiki okula şikayet ederim daha iyi bir disiplin eğitim için..

0

süclu kise onu araştırmak lazım çocik gerçekten hak etmışse çocukla konişup birdaha böyle birşeyin tekrarlamamasi ıcın uyaririm

1

eyer cocugum terbiyesizlik etmisse tabi ki bir sey dimem.zaten dersem cocuguma kotu terbiye vermis olurum.cocuk kudurur ve oyretmenine karsi hep terbiyesiz olur. amma cocugum sucsuzsa o oyretmen benden korksun.sinifi diyil okulu bile deyisdiririm.oyretmenide isden aldirtdiririm. yok arkadas cocugumu kimseye ezdirmem ezerim o kisi ben. cocuk benim kimse bir sey yapamaz.

1

okullarda şimdilerde şiddet yasak olduğu için o öğretmenin çocuğumdan özür dilemesini isterdim ve yapmadığı vakit önce okul müdürüne ve sonrada milli eğitime şikayet ederek görevinden ihraç edilmesini isterdim..

0

çocuğum saygısızlık yaptıysa ona uygun bir ceza vermeli şiddet olmaz.

0

simdi ne olursa olsun beniö cocuguma diğil hoca kimse vuramaz! cocugum hocanın ağzına etse bile hocanın vurma hakkı yok! disipline verir,okuldan atar ama asla vuramaz! diyelim ki vurdu; o durumda okula gider o hoca ile özel bir görüşme yaparım. güzel güzel ona bunun yanlış oldugunu anlatırım. (güzel güzel derken benim için güzel olsada hoca için biraz acıklı bir konusma olur.)

0

bende ögretmeni döverim :) ..........................

1

o öğretmenin elini kırarım ben vurmaya kıyamazken o hiç vuramaz ister erkek, isterse kadın olsun onu çok pis döverim. elimde de kimse alamaz niye onu gerçekten döverim ya ben anaaaa benim oğluma el kaldıracak yere onun o elini kırarım ben. ben kızın bacağını okulda kırdım öğretmen bana tokat attı ben ailemi cagirdim. babam öğretmenin yakasına yapıştı . ve ben teşekkür belgesi aldım hahaha :))

1

çocuğuma el kaldırma hakkını kendinde nerden bulmuş bilmiyorum mahkemede verir bunun hesabını sonuçta, adı üstünde çocuk.

1

öncelikle yaptığı saygısızlık nedir o önemli ama tabikide ne olursa olsun vuramaz