1

susmam tepki gösteririm polisi arar bilgi veririm. sonuçta o kadını dövüyorsa bir anda sinirle ya öldürürse kadın cinayetleri haberlerini artık görmek istemiyoruz. döven biri öldüredebilir. bir kere tokat atan bir daha da atar. o yüzden susmamak gerek.

0

aile arasına karısmam ilerde onlar iyi olur uzlaşıp anlaşırlar aile içine dışardan biri olarak karışamam bu kanunlarda bile var ki polisler dahi karışamıyor.

1

hemen polisi ararım ondan sonra müdahale ederim polis gelene kadar

1

tabi ki engel olurum. hatta polisede veririm. kadini dovuyor diye olmaz ki boyle.gucu kadinami yetiyor. o kadar gucluyse gitsin dunya cempiyonu olsun.yok oyle kadin uzerinde erkeklik yapmak.kim olursa olsun haddini bilicek yani.

1

polisi ararım. polis gelene kadar da komsunun evine gider o kadını alır kendi evime götürürüm. polis geldiği zaman da şikayetçi olmasini korkmamasi gerektiğini aşılarım.

1

bu durumda polisi arardım çünkü karısına bunu yapan başkasına neler yapar diye düşünüp korkardım.

1

aynen 155 aranmali hic ugrasipta basimizi belaya sokmaya degmez bence

1

ben 155 ararım benim erkeğe gücüm yetmez anında ararım gelip alsın gitsinler o pislik adamı ve bende şikayetçi olurum.

-1

çok acık söyleyim benim evimde ruhsatlı silahım var. hiç acımama bu durumda alırım silahı cıkarım evden. kapısına dayanır kırarak iceriye girerim. hiç acımam pat diye sıkarım. cezası neyse sonuna kadar da razıyım bu cezaya. kadına siddet gösteren kişiyi görürsem asla affetmem!

0

155 'i atardım tabi ilk duyduğum gun arardım hemde.

0

yardım ederim kesinlikle....................