0

öğrenme işi kolay oluyor , iş pratiğe döküldüğü zaman , zaman alıyor . bende yaklaşık 1 haftada öğrendim . pratik kazanmamda 5 seneyi aldı ve hala devam ediyor.

1

araba kullanmayı bir kaç günde öğrendim.

0

aslında araba kullanmayı öğrenmek zor değil. eskiden bir arabamız vardı, sadece bizim degildi aslında ailecek kullanılan bir arabaydı yani ortak bir toyota. amcamlar falan işte ortak alınmıştı iş için. arada bir onu kullandırıyordu amcam ya da babam. zamanla bir kaç kullanışta alıştım arabaya ama bir kaza sonucu araba parçalandı ve bir daha arabamız olmadığı için kullanamadım. araba kullanmayı öğrenmeniz için sürekli bir arabanın olması lazım ve sürekli kullanmanız lazım ki tam olarak öğrenebilirsiniz.

0

araba surmek neki cok kolay.ben cabuk oyrendim.kim kullandisa bakdim ve kendim kullandim.kursa falan da gitmedim.amma cok isterim gitmeyi cunki ben cunki ben araba hiiiic kullanmadim. niye derseniz zamaninda kullanmakdan korkdum simdi korkmuyorum ve araba bulamiyorum.

0

araba kullanmayi bilmiyorum.ama ogrenmek istesem cokda bi zamanimi alacagini sanmoyorum

0

arabayı sürmeyi en kısa sürede öğrendim. zaten küçüklükten merakım vardı.

1

ben eşime bana ogreet diyorum ,bana ogretmiyor. onun için bende kullanmayı bilmiyorum ,bir kere öğretmeye kalktı olduğum yerde döndüm ama aacemi olmama rağmen ralli deniliyor her halde tam adını bilmiyorum. ralli yaptim yani :) hızlı bir şekilde olduğum yerde araba katdirdim ,baya bir döndürdüm arabayı çok güzel kullandım bence. :))

1

araba kullanmayı yaklaşık iki ayda öğrendim