0

referansın da şu ana kadar siteye 50 60 kişi getirdim. ancak bunların içinden sadece birkaç kişiyle sitede aktif kalıyor. onlardan toplam bana gelen kazanç 16 lira falandır ona da çok şükür.

0

şuan sistemde iki kişi gözüküyor ama artmanı için başka sitelere tanıtımını yaptım . en kısa zamanda referans sayımın artcağını düşünüyorum

1

valla şu an 5-6 kisi getirmis bulunmaktayim ama içlerinden sadece iki tanesi az cok oyniyor toplasan 1.36 kurus referans gelirim var gerisi kendime ait bir gelirdir cok güzel bir sistem ama bir türlü üye bulup getiremiyorum ne yazık ki.

1

henüz benim aktif olalı 1 saat bile olmadı. bakalım kazancına göre değerlendirip referans ile kişi getireceğim.

1

bende bi 6,7 kişi getirdim ama aktif degiller.neden bilmiyorum bikaç kişiye sordum baya az dedi cevap kazançları falan hangi ara çoğalır dedi. ben yarışma falan oluyor dedim ama istemediler .

1

ben baska bir siteden toplamda 9 kisi getirdim ama diger sitede ban yedim malesef bir daha gıremeyecegım oraya.dokuz kiside aktif degil olara gorunuyor.ama bakalim ins aktif olur takılırlar.

1

henüz yeni girdim 4 kişi getirdim ama aktif değiller sanırım

2

burayı henüz yeni keşfettim. ileri zamanda mutlaka olacaktır.

1

kimse yok şimdilik.yetimim buralarda.davet edecem ama gelirler sanırım

2

bugün içinde toplamda 3 kişi referansım ile üye oldu.sosyal medya hesaplarından sitenin tanıtımını yapıp referans linkini yazdım umarım daha fazla gelen olur zamanla..

0

daha yeni üye oldum ..kazancı nasıl nedir ne değildir bir kesfedelim ondan sonra bakariz

0

siteyi yeni keşfettiğim için daha şu an için kimseyi getiremedim.

0

ben 4 kişi getirdim fakat biri hiç soru cevap yapmadı .

0

ben 4 kişi getirdim fakat biri hiç soru cevap yapmadı .

1

henüz vaktim olmadı ama ilk fırsatta yapacağım. ama daha önce bu referans sistemi getirilmeden önce bir çok kişiyi yönlendirmiştim. şimdi ise ilk fırsatta diğer sosyal medya araçlarımadaki takipçilere duyurmak istiyorum.

1

merhaba ödeme kanıtlarını gördükten sonra içim rahatladı şimdilik bi 20 kişi davet ettim sisteme dahada çağırmaya devam edeceğim hem soru soruyorum hem cevap veriyorum bilmediğim şeyleride öğreniyorum insanların bilmediklerini aktarıyorum yani öğrenirken ve öğretirken binevi para kazanıyorum buda benim hoşuma gidiyor zaten zamanında makale yazıp, yazarlık yapmışlığım da var. bunun için pek zorlanmıyorum ve bu işi sadece para kazanmak için yapmıyorum sizlerde öyle yapın. art arda kimse saçma sorular sormasın sizlerden tek ricam bu.. kaliteli soru sormaya ve özgün cevaplar vermeye özen gösterelim.

1

daha buralarda yeni olduğum için kimseyi davet edemedim.

1

valla gönderdim de daha gelen olmadi.

1

daha az önce üye oldum.. henüz kimseyi getiremedim...

1

şuana kadar fazla bi paylaşım yapamadım aslında ama güzel sistem inşallah daha çok arkadaşım gelecektir haberlerini bekliyorum.