0

1dılım tam bugday ekmegı 1 tane yumurta yarım yaglı dıl peynırı 3 zeytın yanında yesıl cay

0

az kalorili kahvaltıyı açıklıyorum.bir salatalık bir domates biraz beyaz peynir üç tane zeytin bir dilim ekmek haşlanmış yumurta ve iki bardak çay.bu kahvaltıyı yap kilo almadan sağlıklı ve sağlam bir kahvaltı yapmış olursun.ayrıca bu besinler sizi öğle yemeğine kadar rahat bir şekilde yaşatır.kahvaltıdan sonra dışarı çıkmadan önce dişlerinizi fırçalamayı unutmayın.kahvaltıda çay yerine meyve suyu veya light sütte içebilirsiniz.bir diğer kalorisiz kahvaltı şeklide tercihe göre değişebilir ben arada yapıyorum.bir tas çorba ve bir dilim ekmek.arada farklı kahvaltılarda yapmak lazım.kahvaltıda terayağlı koymalı pide yemeye gerek yok.afiyet olsun sağlıklı yaşayalım spor yapalım genç kalalım uzun yaşayalım.ha diceksin ki uzun yaşayınca bi bok mu olcak haklıslısınız ama işte daha kaliteli bi hayatımız olsa yaşanır da fakirlik bizi hayattan soğutuyor.neyse bi çay olsa içerdik valla

0

psikoloji kahvaltıdan önce protein içerikli beslenmek ön planda gelir bunu da haşlanmış yumurta beyaz peynir gibi beyaz renkli gıdalarla sağlamak mümkündür bunun haricinde yeşillikler domates salatalık ve benzeri sebzeler zeytin ve düşük kalorili ekmekler tercih edilirse kahvaltımız da asgari beslenmiş oluruz. fazlaca hamur işinden kaçınmak gerekir poğaçalar börekler düşük kalorili bir kahvaltı için ideal değildir haftada bir bu lezzetleri tatmak makul ve mantıklı da. bunun haricinde eğer kilo almak istemiyorsan da basit egzersizlerle aldığınız kalori tekrardan yakabiliriz aynı zamanda bol su tüketerek vücut sağlığımızı iyi yönetebiliriz.

0

az kalarili kahvaltı istiyorsak öncelikle haşlanmış yumurta olmassa olmasımızdır bence daha sonra glutensiz ekmek ama cook az boyutta ekmekde tüketebiliriz kahvaltıda bir adet ceviz biraz yağsız peynir ve yeşillik de bulundurulabilir kahvaltıda içeçek olarak yeşil cay tavsiye ederim

0

kaynamış yumurta az yağlı peynir domates zeytin birde kepekli ekmek

1

az kalorili bir kahvaltı yapmak istiyorsanız eğer, kesinlikle kahvaltılarınızdan haşlanmış yumurtayı eksik etmemeniz gerekir. haşlanmış yumurta gün içerisinde size fazlaca tokluk hissi sağlayacak ve çok daha geç acıkmanızı sağlayacaktır.
bunun dışında daha fazla tokluk hissi sağlarken bir yandan da sıfır ya da sıfıra yakın kaloriye sahip olan salatalık domates ve bolca yeşillik tüketebilirsiniz. özellikle diyet yaparken kahvaltıda sınırsız yeşillik tüketmenizde herhangi bir sakınca olmayacaktır. bunun yanında az yağlı peynir ve ben hiç sevmesem de tuzsuz zeytin tüketmeniz tavsiye edilir.
özellikle kahvaltıya başlamadan önce bir tutam semizotu yiyerek üzerine bir bardak kadar ılık su içtiğinizde hem gün içerisinde metabolizmanız daha hızlı çalışır hem de daha fazla tokluk hissi sağlar. bunun dışında kahvaltıya başlamadan önce ılık ve limonlu su yada sirkeli su içmek de hem güne daha zinde başlamanıza hem de metabolizmanızı hızlandırmaya yardımcı olur. yumurtayı omlet şeklinde yapacaksanız eğer kesinlikle çok az yağlı ve içerisine faydalı yeşillikler katarak yapmanızı tavsiye ederim.
ayrıca sabah kahvaltısında, meyve suyu içmek yerine şekersiz siyah çay ya da yeşil çay içebilirsiniz. özellikle hazır meyve sularından uzak durmalıyız ancak taze sıkılmış meyve suları da normal bir meyveye göre içerisinde çok daha fazla şeker barındıracağı için çok daha fazla kalori almamıza sebep olur.
mümkün olduğunca ekmek yerine ikame edebileceğiniz şeyler tüketmeye çalışmalısınız.ekmek yiyeceksen işte ya tam buğday ekmeği ya da çavdarlı, kepekli gibi ekmekler tüketmelisiniz. bunları da en fazla 2 ince dilim olacak şekilde yememiz tavsiye edilir. ancak ekmek yerine, haşlanmış yumurta ya da müsli , yulaf, ve fındık ceviz badem gibi sağlıklı kuruyemişler tüketerek ekmekten kahvaltılarınızda uzak durabilirsiniz.
genel geçer olarak kahvaltılarınızda bu şekilde beslendiğimiz de düşük kalorili bir kahvaltı öğünü geçirmiş oluruz. ancak her vücut için güzel sonuçlar doğurmayabilir. bunun için eğer kalori miktarını bu gün içerisinde düşürmenize rağmen kilo verme gibi bir durum yaşamıyorsanız muhakkak bir diyetisyene giderek kendi vücudunuza göre hazırlanmış beslenme şekillerini denemelisiniz.

0

domates salam 1 tane yumurta idealdir kahvaltida gidecek

0

yumurta domates sekersiz icecek her zaman az kalorili tercihimdir

0

örnek kendimden vereyim
1.3 tane haşlanmış yumurta(protein açısından kuvvetli)
2. 4-5 adet zeytin
3. 4 adet peynir

4. 1 domates ve 1 salatalık orta boy ikisinde
5. ben içeçek olarak çay içiyorum ama tercihiniz yeşil çay ve diğer çaylarda olablir

0

yeşillik salata zeytin ve peynir gibi ürünler...

0

az kalorili kahvaltıda zeytin beş adet peynir yumurta reçel gibi kalorisi az olan şeyler olabilir

0

yüksek karbonhidrattan yani ekmekten uzak durulmalı yeşilliğe ağırlık verilmeli

0

zeytin peynir çay kepekli ekmek ama normal ekmek kilo aldırır o yüzden kepekli ekmek tercihimdir

0

az kalorili kahvaltida kepek ekmegi, haslanmis yumurta, zeytin, peynir, şekersiz cay gibi gidalar olmalıdır.

0

yenilen kahvaltıda kalori oranını düşürmek isteyenler mutlaka yeşil çay içmesi gerekir. ayrıca beyaz ekmek yerine tam tahıllı ekmek veya kepek ekmeği yine kalori oranı düşük olan karbonhidrat türüdür. ekmeksiz yapılan kahvaltı kişiyi sadece belli bir miktar tutar. ayrıca karbonhidratı yeterli miktarda tüketmezsek bu bize kabızlık olarak geri gelir. yeşil çay sevmeyen insanların çayı şekersiz içmesi gerekir. ayrıca kahvaltıda mutlaka protein olarak yumurta yenilmelidir. zeytinin tok tuttuğu da diyetisyenler tarafından kanıtlanmıştır. ayrıca kahvaltıda maydanoz gibi yapraklı bitkilerin kullanımı ciddi anlamda metabolizmayı hızlı yakıyor. yediğimiz kahvaltı bize enerji verdiği kadar kaloride yakmalıdır diyorsanız bu dediğim tam size göre bir durumdur.

0

az kalorili kahvaltıda 4 yada 5 zeytin 50 gr peynir 2 adet küçük domates 2 dilim kepekli ekmek ve günlük 3 litre su içilmelidir açıkçası kişinin bünyesi ve vücut yapısı farklı olduğunu düşünürsek doktor ve diyetisyene danışmadan bir hareket e geçilmesini doğru bulmuyorum lakin doktor un iyi çekilmesi önemlidir .

0

öncelikle haşlanmış yumurta düşük kalorili ve tok tutma açısından olmazsa olmaz bir besindir. yağsız ufak bir dilim beyaz peynir ve zeytin. salatalık, domates, biber bunlara ek olarak eşlik edebilir.

0

hemen sana kısaca bir diyet kahvaltısı paylaşmak isterim öncelikle yeşil çay olmazsa olmaz
haşlama yumurta ve yulaf ezmesi olmalı istersen yulafı süt veya su yada kaynar suyla tüeketebilirsin
zeytin peynir olablir ama olmaması gereken şey ekmek olmalı ekmek ve şekerden uzak durursan kahvaltıda pek çok şey kısmana gerek kalmadan kahvaltını güzelce yapabilirsin dostum istersen sana antreman programına verebilirim kilo vermek istiyorsan yada kilo almak yardım etmek isterim iyi günler dilerim umarım yardımcı olmuşumdur

0

bak bu soru çok kolay her diyetisyenin önerdiği şey bu diyet söylüyorum tamam mı kahvaltıya başlamadan önce bir su bardağı ılık su 1 su bardağı da soğuk su iç yani ya da içme bir su bardağı ılık su içi kahvaltı biçimde de soğuk su içersin kahvaltıda ne olacak biliyor musun çok fazla bir şey olmayacak ama senin doyuracak 1 adet yumurta 2 dilim peynir 1 dilim tam tahıl ekmeği bol domates salatalık yani bu kadar ya da 2 adet yumurta 3 adet domates 1 salatalıktan oluşan 2 adet cevizin içi ya da 2 adet kepekli galeta iki kibrit kutusu peynir doma domates salatalık ve yeşillik 4 adet zeytin bir fincan şekersiz meyve çayı bir fincan şekersiz bitki çayı bir dilim ananas ceviz dedim daha demin bunları kullansın ama fazla kullanma çünkü yakmak zorunda kalırsın eğer fazla kullanırsan

0

kibrit kutusu kadar oeynir klişesi ve üç dört zeytin yumyrta da metabolizma hızlandırıyormuş ayrıca