0

aisisjss disjsd dd8soisiw szoozoos sososbs ddod dd dodjd doddkidid ddodoos dososos doskdd dodd dosos ddodokd dodkdd eosoe dosje dndososos dododod dkdodos didodod dododo eidodod dbdkdkd dbddkkd ddkdbeod dke didodod dododo eoddbdbe9eo edbdosdbd diidje edoieie eeooeoe ekeieie ekeieie ekekeie ejeieiee eekekek ekekeje eejjebd djdkdjd dkdkdjd dkekdkd ekekekke ekekeke eekekke eekdkke ekekeke ekekekej ebejeke ebejekeje enejeje dkdkekke ekekeke ekekekek dkekekek ejekekeke eejjekekee ekekekeke ekekekeke ekekekek ekekeke eekkekeje ejekekebekekekenekeoeoeke ekekkeke ekekekeke ekekekene ekekekej ejeke eejeke ejekekkekekekeke ejekekejekee ejekeke ekeke ejekekejejeje ejekej ekejejejejejejejjene ejejejejejej ejejejene ejejej ejejeje ekekeke ekekeje ejekeje ejkene ejekeje ekejej ejekeje ejekej ejeje e ejenene ejejejeje ejejejejej ejwjejeje eejkekeke ejwkejej eejkekeje ejekebeejjeje ekekekeke ekekke eekkeke ekekene ejejkeej dkejejeje enekkeke ekekekeb ejskdkdkd djdkd djsidkkds skdkdkkd dkdkdkdkd ekdkdksk skskskekd ekekkeke ejkekedn dkdkdkkd djdkdkdkdndododkkd dkdkdkd dkdkjd dodood dkdkdnd dkdkdn dkskd dkdkd dkks dksksbd sksn dkdnd ddkd d dks d skskskd did d d jsks dksksks dis d dkskskks sks ksksks sosksks sokssj sowkwk skskkwkw ekskwkw wkwkwkkwbwkwowkw wowkwkwk wkwkwkw wkwkw wkwkw wkwkw wkwkw wwkkw wwkwkkw wkskwkw ekkwkw wkwkwk wkwkww wkwkw wkwkwkw wkwkkw wkwkkw wkwkwkwk wkwkwkw wkwkwk wkwkwkw wkwkwkw wkwkwkw wkwkwk wkwkwkw wkwkwkkw wowowow wkwkw wkwkwkw wkwkwkw wkkddb d djdjdj djdjdjd dkdkdjd ddkkdkdkdbdkdkdkd dkdkdkdkd dkskd d ksksjdnd dbjjj jhhhbh jjekdkdk dksjsjs sksjs eisbe ejss dksksj sjsksbs sisks sksks ib kk bwisisknd sisjs snsj ssks sis sis sj ssisiks sksbsbsis skskskskks sksksksks sksksks sjsks skaoakw skwkwk wkwkw dkskwbe dskksks

0

sisiswjwiwiw
waiias ss

sisiwowowosbe e

w9s9s9wow wosis sosos
sosksbs sos
skdhxjd9se
eoskssks
dosd

e
e
s
d
ew
w
w
wisisiske
es
s

s
s
s
ssiisis
s
d
s
ee

e
e
e
e
e
e
e
e

e
e
s
e
e
e

w
wqqw
w
sss
s

s
s
s
sss
s
s

0

ejsjhs susisis sisis sissbsbsoa a a a a a a a a a s
a s a a s a a
s s s s s s s s s
a s s as s a a s
a s s s sus s s s a a aia a a aisi8w ss9sb saua s
aa
esidb eisvd siz e9s s s s s s s s
s s s s s s s s s s s s s s w
ss s w w w w w w w9sbs s
a ws s sbe
s s sievs sos d d
s s s sd d os dbdisvsisbdss s s
s

0

aksie wowos sosksks eosjsbe sos
sosisjebe
e eososks siskeb3 ddosowb slsksbd
sis ssosisbeosis
dnsisos9wj2n2 eosnsbsos sosksks dodod
sisjsjsosns sksksksk sosososk eososk
sksksksks sosksks sosksksks sosos
sosbs sksksksks eososoe sksksks sksksk
sisjsjsjs si

sjsjsjsjs sjsjs skskssjjsje29ebd d
sisjs sis esisjs s
s
sisjssjsbs wowjwb ssois
sus sis s sjsjsjsjjs
sjsjsnsjsisi sisjsksnsbsis sksksksks sks sskskksbd sks
sis s skskskskskdkdbwbskaoajdhd
sisjsjs siskskskkw skskjfbrbrbr djenenenr
ejsjenene ejejenrne
sjjsnenendndnebe ejsjsjsjshebe ejdjdnd
sjsjsne sjssjjsiz8s sixzikzjs sksksjwbwe d
didjsjsjjsnsksos sksksks ssksksk sksksks sksks
sksns s eksksjsskskosow wsosjsbs
ejsjsjs sisisjwbwksjsjsjsjs sksjsjs sjsjs sjsjwjw sjsjsjsj wwjwkw wkwj kiwkwj wwkwjbw sskkdbddks eskksne eks
sksjsjsj sksksjen eskswksjssjsjs
sjsjs sisbs sjs s snsks s s s s s s s s w w w w w w w s s s
w s s s s s s s s s s
s s s s s s s s s s f s s d s e e d s s s s8didijeje dkdjd shs sisjdds
disns
d
sbsiwisksks s
s
sksjs
s
siajs nsos s
s
sosj s
s
sisbsbsks
s
sksjsks
s
sskskskksbs sksksks sksksks
siskeje eldkskdk
eis sbsosos s
sosbsnsks s
s
sosksowlwobsbsksks
s

0

kepeklerden arındırır diyen var saç uzatır diyen var ama ben hiç denemedim deneyenlere sormak lazım

0

dermovate saç losyonu benim bildiğim üzere günde 2 defa sabah akşam olarak kullanılıyor, kaşıntı ve kızarıklığı azaltır, antibiyotik özelliğine sahiptir, 12 yaşından küçükler ve hamileler kullanmamalıdır. yüzde yuvarlaklaşma, tüylerde artış, kızarlıklık, katarakt yani bulanık görme gibi yan etkileri vardır.

0

sermaye saç losyonu derideki egzama ve iltihap gibi rahatsızlıklar için kullanılan bir losyondur.saçkıran içinde kullanılır.gunde iki defa kuru saça uygulanır. uygulanırken eldiven kullanılması önerilir.icerisindeki etken maddeler dolayısıyla doktor kontrolünde kullanılmalıdır.yan etkileri uygulanan yerde kızarıklık dökülme ya da bölgesel yanma hissidir.

1

sedef, egzama vs. derisel hastalıklarda kullanılan bir ilaç. ben şahsen kendim denedim o ilacı ve bir kaç tel saçımda beyazlama olduğunu gördüm.

0

daha önce hiç kullanmadım fakat egzama içinmiş sanırım ve içeriğinde streoid var streoid karaciğer gibi farklı vücut yapısını bozmakta.

0

dermovate saç losyonu sedef egzama saç derisinde kepek ve yara kabuğu problemlerine karşı kullanılan etkili bir saç bakım losyonu 4 promosyon içerisinde bazı maddeler iltihap ve deri problemlerini yardımcı olur iyileşmesini sağlar iyileştirir saç derisinin sorunlarını giderme gidermekte kullanılan tavsiye edilen bir ilaçtır dosyanın içerisinde birçok problem de kullanılan bir ilaçtır çok güçlü çok güçlü bir losyon dur mutlaka doktor tavsiyesinde kullanılmalıdır eczaneden yani birinin tavsiyesi ile eczaneden almamız hiç doğru değildir yan etkileri olabilir bundan dolayı yarın doktorunuza bildirin doktorunuzun kontrolü altında bu losyonu kullanabiliriz ciltte sorunlar sonucunda ortaya çıkan kaşıntı kızarıklık gibi durumları azaltır egzama olmak üzere birçok cilt sorunlarının tedavisinde yardımcı olur iltihap oluşumunu önler iyileştirir bu losyonun içerisinde bulunan maddeler maddelere karşı alerjiye sahip olduğu anlaşılan kişiler losyonu kullanımını bırakmalıdır mikrop ve mantar sebeple oluşan iltihaplar da losyon kullanılmaz 1 yaşından küçük bebeklerde bu losyon kesinlikle kullanılmaz uçuk ve su çiçeği gibi bir acil enfeksiyonlarında losyon kullanılmaz göz temasının ettirilmemelidir ettirildiği durumlarda göz temizce bol su ile yıkanmalıdır 12 yaşından küçük çocuklarda kullanılmaz uygulanırken sigara bile içilmemelidir uygulandığı bölgede enfeksiyon oluşması durumunda losyon kullanımı kesinlikle ve kesinlikle bırakılmalıdır doktorun önerdiği miktarda kullanmalıdır herkes aşureye kaçırılmamalıdır uygulama yerinde kızarıklık kaşıntı yanma döküntü temasa bağlı alerjik reaksiyon bölgesel yanma hissi yüzde yanma hissi saç dökülmesi saçın uzamaması kızarıklık kaşıntı gibi durumlar bu losyonun yan etkilerindendir kesinlikle doktorun tavsiyesi durumunda ve doktor kontrolü altında ve doktorunuzun yazdığı miktarda kullanmalısınız aksi takdirde bu yan etkilere rastlayabilirsiniz

0

dermotove saç losyonu genellikle egzama, sedef gibi hastalıkların saç derisinde kepek oluşan yapıya karşı kullanılan saç bakım losyonudur. daha önce hiçkullanmadım ama ismini duymuştum aslında bir çok kişi tarafından önerilir. özellikle saç derisi sorunlarına çözüm getirdiğini duymuştum memnun kalan kişilerden. aynı zaman da saçkıran türü hastalıklarda da etkili olanilen bir saç losyonudur. tabi ki bu tür ilaçlar doktor tavsiyesi ile kullanılır. vücutta oluşan iltihap veya kızarıklık egzama türü oluşan hastalıklar için yararlı bir ilaçtır. kızarıklıklar konusunda etkilidir ve kullanışlıdır. yan etkileri arasında genellikle ciltte eğer herhangi bir yanma veya daha çok kızarma gibi belirtiler görülürse bu losyon kullanılmamalıdır. özellikle mikrop kapma mantar oluşması gibi cilt hastalıklarında da kullanılmaması gerek bir ilaçtır. saç derisinde herhangi bir enfeksiyon veya herhangi bir yanma gibi oluşumlara anında bırakılmalıdır. her cilt tipine göre yan etkiler değişmekte olduğu için herkeste farklı yan etkiler oluşabilir veya görülebilir buna dikkat etmek gerekiyor. ilaç eğer herhangi bir alerji yaparsa örneğin yanma kızarıklık döküntü kaşıntı gibi bu tür etkenler görülebilir dikkat edilmelidir eğer çok fazla olursailaç hemen bırakılmalıdır.

0

dermovate saç losyonu saç derisinde var olan büyük problemlerin tedavisi için kullanılır. saçkıran, egzama gibi. arkadaşım egzama için kullanıyordu. baya bir faydası oldu.

0

saç derisinde görülen egzama kepek kaşıntı kabuk gibi durumlarda kullanılır. yaygın olan yan etkileri kaşıntı yanma döküntü baş ağrısıdır. saçta incelme seyreklik deride kırışıklık kızarıklık kumluk görülebilir.yaygın olmayan yan etkisi deride incelme cizgilenme deri yüzeyinde ki damarların belirginleşmesi çok azda olsa obeziteye de neden olabilir.

0

sedef,egzama ve saç derisinde kepeklenme gibi problemlere karşı kullanılan bir losyondur.aynı zamanda saçkıran tedavisinde de kullanılmaktadır.kortizonludur doktor tavsiyesi olmadan kullanmamız gerekiyor.içerisinde bulunan bilşenler sayesinde kızarıklık ve vücutta iltihap oluşmasını engellemektedir.bu saç losyonunu günde iki defa olmak üzere sabah ve akşam olarak saç derisine az miktarda uygulamak gerekir.uygulama esnasında mutlaka eldiven kullanmalıyız.1 yaşından küçük olan çocuklarda asla kullanılmaz.göz ile temas ettirilmemelidir,göz ile temas ettiği durumlarda bol su ile yıkamalıyız.uygulama yerinde kızarıklık,kaşıntı ve döküntü gibi durumlar olduğunda ilacı kullanmayı hemen bırakıp bir doktora başvurmak gerekir.olası yan etkileri de bulunmaktadır bunlar,çocuklarda büyümede yavaşlama,yüksek tansiyon,bulanık görme,ciltte kaşıntı,kaşıntı ve göz içinde basınçlı artış gibi durumlarda görülmektedir.bu losyonu kullanırken sigara içilmemelidir ve ateşli ortamlardan uzak durmak gerekir.

0

kepek ,egzama, deri dökümü ,yıpranmış saçları güçlü saçlara çevirmek için kullanılır.

0

saç derisi hastalıkları için kullanılır vücutta iltihap ve kızarık oluşmasını önler kaşıntı ve kızarıklığı önler fazla yan etkisi yokdur kullanıldığında yanma ve alerjik durum oluşur

0

dermatove saç losyonu saç derisinde kullanılan bir ilaçtır

0

dermovate sac losyonunu kullanmadim hic bir bilgim yok

0

saç derısınde bulunan kaşıntı ve derı dokulmesı ekzama gıbı hastalıkların gıderılmesınde kullanılır ama sactada yumuşacık yaptıgının bir kanıtı vardr bunlar için kullanılır tam sonuç alabılmek için 6 ay bi zaman içinde gunde 1 defa yıkanarak kullanılmaktadr

1

sedef, egzema, saç derisinde kepek veya kabuk problemlerine karşı kullanılan saç losyonudur..