0

yaz mevsiminde doğanlar sıcak hava, kış mevsiminde doğanlar soğuk hava insanı olur gibi bir genel yargıya aykırı şekilde yaz mevsiminde doğmama rağmen soğuk havaları daha çok seven ve tercih eden birisiyim

0

kesinlikle sıcak hava insanıyım de soğuk havada ne kadar giyin senden ne kadar kendini koysan da hasta olmaya başarırım sıcağı severim soğuk havada ellerimi ayaklarımı asla ısı tamam bundan dolayı sıcak havayı severim üşüdükçe mutsuz olurum allah hiç kimseyi evsiz dışarıda bırakmasın o tarz durumda çaresiz bırakmasın dışarıda kalmak hiç de kolay olmaz

0

gönül isterdi yaz aylarında soğuk havaların olmasını ama olmuyor işte.her mevsimin kendine göre güzelliği, artısı ve eksisi var.spor yaptığım için sıcak havaların insanı olmayı tercih ediyorum.çünkü soğuk havalarda dışarda spor yapılmıyor ne kadar ısınmaya çalışsanda vücut ısınmıyor.

0

ne aşırı sıcağı severim ne aşırı soğuğu severim. ben sanırım ilkbahar insanıyım. deniz kenarı bir şehirde yaşasam ve hep ilkbahar olsa güzel olur.

0

sıcak havaların insanıyım soğukta yaşayamıyorum resmen

0

aslında soğuk havayı daha çok severim ama sağlık sorunlarım nedeni ile soğuk havada duramıyorum ama sıcak havayı da sevmiyorum ben. genellikle baharı çok severim havalar tam ılık oluyor çok rahat oluyor özellikle ilkbaharda çok güzel oluyor hava. ben fazlasıyla turistik ve sıcak bir yerde yaşadığım için sıcak havayı burada sevmem imkansız çünkü hava dayanılmayacak kadar sıcak oluyor. e tabi çalışmakta gerekiyor yazın o yüzden daha da zor oluyor.

0

sıcak havaları seviyorum ama yağmur lu günlerde evde olmayı daha çok seviyorum

0

ben sıcak havalarda dayanamam sıcak havaları fazla sevmiyorum zaten ben soğuk havaya alışkınım yani.

0

ben soğuk hava insanıyım sıcağı çok sevmem. en sevdiğim mevsim kış mevsimidir. çok güzel kış mevsimi. serin ve soğuk havalar tam benim tarzım.

0

soğuk havayı.genelde hastalık getirdiği için sevmiyorum ama diğer durumlarda severim soğuğa insan soğukta daha dinç oluyor ama çok sıcak havalar ise insanı canından bezdiriyor öyle sıcaklar oluyor ki.insan dışarı çıkmaya.korkuyor

0

şaşırcksnz ama ben soğuk havayı seviyorum çünkü huzur buluyorum

0

ben ikisiinden birini seçecek olsam sıcağı seçerdim

0

ben sıcak hava insanıyım yakıcı güneş kemikleri güçlendiriyor insan sağlığı için gerçekten çok yararlıdır soğuk havalarda belim sırtım boynum hep tutulur hep rahatsız olurum bu durumdan

0

sıcak havalarda resmen enerjik oluyorum.şarjım doluyor güneş sayesinde ısı sayesinde.asla dışarısı soğuksa içimden çıkmak gelmiyor.

0

kesinlikle sıcak havaların insanıyım , üşümekten ve insanların üşüdüğünü görmekten nefret ederim. hafif serin ve temiz bir havada hırkayla gezmek bana çok keyif verir.

0

sicak havayi daha cok severim ama soguk olcaksa da cok soguk olcak arasi yok oyle severim:)

0

sıcak havaların insanıyım soğukhavalar bana göre değil sıcak demek güneş demek deniz gezmek tatil soğukta pek gezmiyorum ama karı severim yılda bir ay soğuk olsa iyi olurdu

0

ben en çok soğuk havaları seviyorum.o soğuk havalarda battaniyenin altında sıcacık olmayı çok seviyorum.

0

ben sıcak havaların daha çok seviyorum . aşırı sıcak olduğu zaman terliyorum ve bunalıyorum bu durum hoşuma gitmese de soğuk havadan iyidir . soğuk havalarda çok üşüdüğüm için genelde dışarda durmaya hasta olmamaya çalışırım . soğuk havayı hiç sevmem hele rüzgar ediyorsa sinir olurum . sıcak hava hoşuma gider birde yazın o güzelliği çiçeklerin açması baharın gelmesi kuşların ötmesi hoşuma gider .

0

ben soğuk hava insanıyım. ve kesinlikli yağışlı havaların. kar yağarken oluşan sessizlik, gökyüzünün rengi, kışın ya da baharda cam kenarında durup o yağışı seyretmek, sıcak bir şeyler içmek çok mutlu ediyor beni. böyle tüylü battaniyeler falan :) birde yazın çok kalabalık oluyor her yer. ama kışa sakinlik hakim. buda cezbediyor beni.