0

spor branşlarında genel olarak altyapımızın tamamen sağlam olması gerekiyor. ama şu anda görüyoruz ki türkiye'de gerçekten altyapının şu ana kadar hiçbir şekilde desteklenmediğini görüyoruz. onun için bir an önce alt yapılara önem verilmesi gerekiyor ve iyi oyuncuların ve kaliteli sporcularımızın gün yüzüne çıkması gerekiyor. bunu yapmadığımız sürece gerçekten branşlardan büyük kayıplar yaşayacağımızı görebilmekteyiz aslında. ilerleyen yıllarda daha çok alt yapıya önem verdiğimiz takdirde kaliteli oyuncularımız ve spor branşlarındaki başarımızın tamamen atacağına inanıyorum.

0

spor branşlarında bencede alt yapıya önem verilmiyor. örneğin güres sporunda çok başarılıyız ancak daha çok başarı için daha çok alt yapıya destek verilmelidir. örnegin futbolda altınordu kadar alt yapıya önem veren başka bir kulüp yok diyebilirim ülkemizde altınordu çok iyi oyuncular yetiştiriyor ve yetiştirmeyede devam ediyor.dört büyüklere bakıyorum hiç alt yapıya önem verilmiyor dediğim gibi alt yapı ülkemiz için çok önemlidir her spor branşında yatırım yapılmalıdır.

0

türkiyede spor branşlarında hiçbir takım olursa olsun alt yapıya önem vermediğinden dolayı sadece günü birlik başarılarımız oluyor.

0

spor bir sporcu için hayatı olduğundan o hayatı başka bir olgunun etkilenmemesi gerekir. bu olguların başında sanırım yaşam standartları ve kazanç doğru orantılı oluyor. bir işe kendinizi verdiğinizde o iş hem zevk vermeli hem de kazandırmalı...