0

akdeniz kiyilarinda lykia kenti olan patarada dogmustur

1

ben nerede yaşadığını bilmiyorum. ama mantık yürütecek olursak ya kutuplarda yaşıyordur. yada yıl başı zamanı geyikle dolaştığı için ve bu geyiklerin çektiği bir kızak olduğu için bunları hep bir arada düşünecek olursak kuzey yarim kürenin belli bir meridyenin üstün de yaşadığı kesin çünkü bizim burada kış iken yıl başı zamanı güney yarim küre de yaz ve kar yok. bundan dolayı kuzey yarim kürenin kar yağan yerlerin de yani yine ekvatora yakın yerler değil burdan da yaşadığı yerleri baza aza indire biliriz. ve kesinlikle türkiye değil niçin derseniz. bacadan biri gelecek ve o kişi sağ kalacak. inanın çoktan tahtalı köye gönderilmişti, bence böyle ve baya bi yer küçülttüm. gerisini de siz bulun. ha bi de geyikler var onları da dahil edersek. biz bu adamı buluruz ve ben de olay yeri inceleme ekibine katıla bilirim veya dedektif de olabilirim. herkese kolay gelsin der. sağlıcakla kalmanız dileyi ile.

0

antalya yöresinde yaşadığı kabul edilir zamanında. olamayan hayatında ise kutuplarda yaşadığı varsayılır. geyiklerin çektiği arabasıyla hediyeler dağıtır her yıl...

0

rivayetlere göre kutuplarda yaşıyor aslında kimse nerede yaşadığını bilmiyor :)

1

antalya'da yaşadığı rivayet edilir. nasreddin hoca'nın da konya akşehir'de yaşadığı varsayılırsa, ak sakallı dedeler alaaddin keykubat topraklarından çıkıyor demek ki :)

0

kis ayinda yasiyan adam buzullarsa dogmustur bazi bilgilere gore