0

markaya ve kaliteye gore değişir ama en az 1-2 en fazla ise 3-4 saat olmalıdır.

0

ortalama 3 - 4 saat şarj edilmelidir. tamamen şarj olması için bu süre yeterlidir.

0

eğer orjinal bir kulaklık ise ve pahalı ise bu 4saati gecebilir ama orjinal değil 10 20 tllik ise 30dk 1saat den kısa sürede çıkart yoksa patlayabilir.aliexpress'de satılan 10.20 tl olan kulaklıklardan uzak durun çin malı olduğu için herşeyin ucuzuna ve kötüsüne kaçmıslar.onun için öyle kulaklık eğer çok zenginseniz ve kendinizi düşünuyosanı hepsiburada.com'da 930 tl ye satılan bluetooht kulaklığını alabilirsiniz eğer fazla durumunuz yok ama lüks bişe istiyorsañız gene hepsiburasa.com'da satılan 60tl ile 100tl ye satılan kulaklıkları tercih edin yoksa diğerleri elinizde kalır yada size kalıcı hasar verebilir ve cindende çok ucuz olucak şekilde teknolojik ürün sakın ama sakın almayın derim.

0

1 yada 2 saat sarjda olup fazla kalmamali cunku kalirsa batarya sisip sistikce batarya patlar elde olsa eli parcalar ve cuddi sorunlar cikar yuze gelse cok tehlikeli o yuzden en fazla 2 saat kalmali bataryasini gormusum kucuk bir sey size tavsiyem fazla birakmayin sarja

0

1 yada 2 saat sarj edilmeli cumku kucuk batayalari var fazla alirsa patlar

0

ortalama 1-2 saat, max 3-4 sat. benimki öyle

0

bluetoothlu kulaklıklar çok küçüktür ama şarjları uzun gidiyor 78 saat bazıları 24 saat kadar gidebiliyor yaklaşık da 6 7 saatte falan şarj oluyor sen kutu içeride bak ya da sen bana markasıdır söyle ne kadar şarj o sürede olduğunu söylerim ya da kaç amper olduğunu kaç voltta şarj olduğunu bana söyle sana söylerim ne kadar sürede şarj edeceğim ya da sen internete senin kullandığın bluetooth kulaklığı yaz incelemesine bak youtube'dan her ne kadar şarj edildiği gelene kadar şarj olduğunu oradan bakabilirsin

0

kulaklığın içindeki bataryanın miliamperine bağlıdır. 1000 falansa 30 dk ile 60 dk arasında yeterli olur. tabi sarj ettiğin aletinde hızlı olması lazım

0

kulaklıktan kulaklığa değişir a markalı kulaklık 2.5 saat b markalı kulaklık 1.5 saat

0

yarım saat ile bir saat arasında değişir benim şarjım hızlı olduğundan 30 dakikada bitiyor

0

en az 30 dkka en fazla 1 saat bende air pods var ordan biliyorum

0

üzerin de ışık yok ise kullanım kılavuzuna bak derim oda yoksa kulaklığın modelini internette aratıp yeterli bilgiye ulaşabileceğini düşünüyorum bir bak derim eğer halen bilmiyorsan kulaklığın nasıl olduğuna bağlı eğer kulak içiyse 2 veya 3 saat şarj et eğer kulaküstü ise 4 saat falan şarj et 8 saat falan kullan ama sadece kulaküstünü kulak içi 4 veya 5 saat gidiyor diye biliyorum dediğim gibi kulaklığın modelini internette ara ve bak bu kadar basit.

0

bizim sınıftan arkadaşta var bulututlu kulaklık ortalama günde 8 saat şarj ettiğini söylüyordu 8 saat şarjda da bir gün veya iki gün dayanır söylüyordu yani bence bulututlu kulaklık mükemmel bir şey ablosuz bir şekilde telefondan bağlanabiliyorsunuz de mükemmel bir ses kalitesi ile kulağınıza sesler geliyor eğer param olursa buradan çekeceğim parayla onu almayı düşünüyorum çünkü ben de özendim arkadaşımdan inşallah bir gün alabilirim.

0

bu soru çok dar bir şekilde sorulmuş. kulaklığın marka modeline dair herşeyine bağlıdır. özellikle batarya hacmine. ama ortalama 3-4 saat idealdir.

0

en az 40. daha az yaparsanız yoldayken şarjı biter çöpe atarsınız. selam.

0

kulaklığın markası önemli aslında ama 3-4 saat idealdir

0

bluetooth kulaklık genel de ben 3 4 saat şarj ediyorum ve 1 2 saat gibi şarjı bitiyor yani o kadar da iyi bir icat değil yani şarj ediyorsun hemen bitiyor onun için kaliteli bluetooth kulaklık almalısınız yoksa paramızla yazık olacak araştırın ve hangi marka daha iyi araştırırsanız kendinize iyi bir kulaklık almış olursunuz.
benim bir tane kylaklığım var gerçekten çok ama çok iyi .

0

bluetooth kulaklığin model ve markasına göre değişir ama standart 3-4 saat arasi

0

hem kulaklığın bataryasına, hemde kullandığın şarj cihazının voltaj gücüne göre değişiklik gösterir. sorunun ucu çok açık. minimum 2.5 saat maksimum 4 saat olur. ortalama 3 saat

1

samsung level u pro modelini kullanıyorum, ortalama 2-2:30 saat şarjda bırakıyorum ve 9 saat kullanım ömrü sunuyor. kesinlikle tam olarak şarj dolmadan çıkartmamanızı tavsiye ederim, pil sağlığınız için önemli bir detay.