-1
0

çoğu alanda simülasyon tekniğinden yararlanılmaktadır gunumuzde çoğu alanda uygulanan bir tektiktir örneğin günümüzde aktif bi şekilde kullanan ehliyet kiralarıdır şoför adayları yola çıkmadan simülasyon üzrine kendilerini eğiterek yola cikarlar

0

bu eğitim ve geliştirme tekniği, gerçek iş ve çalışma koşullarına benzeyen iş ve çevresi koşulları sağlayarak hem yöneticiler hem de yönetici olmayanlar için kullanılır. kısaca simülasyon sanal ortamda gerçekleştirilen işletme oyunları olarak da adlandırılır. iş ve çalışma çevresinin gerçrk olmaması nedeniyle gerçek iş ortamından çok daha güvenli ve daha az endişe vericidir. eğitim sırasında gerekli bilgi ve deneyim simülator ortamında adaylara kazandırılır, daha az iş kazası yaşanabileceğinden eğitim giderleri düşebilir pahalı bir yöntemdir. ancak büyük kuruluşlar bu yöntemden faydalanabilirler. ayrıca eğitime katılanlar eğitim esnasınca gerek durumlar ile katşı karşıya kalmadıkları için baskı altında kalmadan karar vereceklerinden kararların isabet derecesi gerçek duruma göre farklılık arz edecektir.

0

merhaba , simülasyon eğitimi bir kişinin sahaya çıkmadan önce yaptığı ön alıştırma şekildir yani daha da açayım konuyu bir müşteri temsilcisi eğitimini alır 2 ,3 ay sonrasında simülasyon alır yani sahaya çıkmadan önce yapması gerek işi eğitmeniyle sanki müşteri ile konuşuyormuş gibi yapmak eğitmen sorar üyeymiş gibi müşteri temsilcisi adayıda bir üye ile görüşüyormuş gibi cevap verir :)
iyi günleriniz :)

0

verilecek eğitimin suni bir eğitici ürününü öğrenen kişiye sunarak o konu hakkında gerçekliğe yakın ama gerçekteki gibi olmayan bir eğitimin verilmesi.

0

araba kullanmayı ve uçak eğitimlerini simülasyon ile yaptıklarını biliyorum.
hareketli bir şekilde görüntü ile eğitim veriliyor.

0

gerçekte olan bir sisteme uygunluğunuzu tamamlamak için veya uygun olabilecek misiniz diye benzerinin bilgisayar ortamında uygulanmasıdır

0

gerçeklik videosu olaral verilen egitimdir