0

önünüzde yapacak olduğunuz ilk hayaliniz nedir?

Şuan olması için ğara biriktirdiğiniz veya düşündüğünüz ilk hayaliniz nedir? Herkesin bir sürü hayali vardır ama önceliği olan hangisi ?

10 cevap
0

borçlarımı bitirmek ve ev sahibi olmak isterdim . teşekürler.

0

kendime bir işyeri açmak ve bol kazanç sağlamak istiyorum

0

lisansı bitirip yüksek lisansa başlamak

0

şimdiye kadar hayalim olan bir çok şeyi gerçekleştirdim şu an 8bin küsür bir borcumuz var borcumuz biter bitmez önümde yapacağım ilk hayalim bir araba almak olacak allah nasip eder ve ömür verirse şuan araba almak dışında bir hayalim yok.

0

öncelikli hayalim ve hedefim evimin kredisini bitirmek ve ardından araba almak istiyorum. sonrası allahın takdirine bırakıyorum.

0

ilk hayelim kimsesiz insanlar ve hayvanlara barınaklar kurmak kışın üşümesinler diye biz sıcacık yataklarımızda iken onlar hep dışarda kimi ailesi tarafın dan sokağa atılmış kimi mirası almayınca sokağa atmış yani türlü türlü marifetler işte insanlar ne yaptığını bilmiyor acıkcası bana köre

0

cafe açmak ama farkli olmali tabi ki. insanlara yardim amacli ve yurt da kalan cocuklarin calistigi bir yer olmali benim cafem.

0

yillardie kitabevi acma hayaliyle yasiyorum. insallah hedefimde hizla ilerliyorum ve 1 sene icerisinde kitabevi acacak sermayeye ve donanima ulasacagim. bunun icin bu platformu da ek kazanc elde etmek icin kullaniyorum. nereden ne kadsr para bulursam kar.

0

bölümümü başarıyla bitirmek istediğim yere kavuşmak ve istediğim ülkelere gitmek.

0

ilk hayalim biraz borcum var 2 sene sonra bitecek sonra araba almak ondan sonra da ev almak istiyorum