0

yani bir daire alacak kadsr param olsaydi calismayi birakirdim. cunku henuz evli deilim ve ailemin yaninda kaliyorum. memlekettr de evimiz mevcut. eger birsey olursa memlekettrki eve gider, dairemi de kiraya verir her ay kiramin gelmesini beklerdim. yani yapilabilecek birsey aslinda ama oncelikle tabi en az 180 bin tl yi bulmam gerek.

0

ne kadar param olursa olsun o paranın hiçbir zaman garantisi yoktur.bunun için ne kadar param olursa olsun çalışmayı bırakmam,çalışırım.işleyem demir pas tutmaz.

1

ne kadar param olursa olsun ben yine çalışırım ya çalışmak güzeldir yeni ortam yeni insanlar yeni bir hayat

0

10000 liram olsa aylık çalışmazdım gezer dolaşırdım

0

ben işi biraktigimda dahi para getiren bir yerin sahibi olduktan sonra

0

10000000 olsaydı çalışmayı bırakırdım herhalde yanı.

0

patronluk yapacak bir yer açacak kadar para yeterli

0

iki evimiz bir arabamız olsa geçinmeye çalışırız.zor günler içinde banka hesabında 30.000 olsa kafi.ikinci evimizden kira ile kıt kanaat geçim sağlanır.bu aman aman da iyi bir tablo değil tabi ki. iki çocuğum var ; ihtiyaç istek bitmez.hele bu devirde çocuklar eğitim çağındaysa zor . bu dediklerime + 5000 ekliyorum bu yüzden .insanın psikolojisinin iyi olması için kendi isteklerini de karşılaması gerekir değil mi?

0

ayda 3 bin tl den 70 yıllık param varsa bana yeter

0

şimdiki insanlara ne kadar para verirseniz verin yine de çalışmayı tercih ederler bu hepimiz için geçerli insanlar çok paragöz olmuş bu devirde allah sonumuzu hayır etsin

0

şuan burda miktar yazsam elbet biter o miktar ne kadar çok paran olursa o kadar çok harcarsın o yüzden girmicek bi para evler yatlar arabalar olsa çalışmazdım şirket galeri falan açıp eleman çalıştırırirdim 9rdanda gelir gelirdi

0

bir ev bir araba iyi iş yapan bir iş yerim olsa mis gibi yaşar gideriz kimsenin tantanasini çekme derdin kalmaz

0

bence ne kadar paran olursa olsun o para sabit olarak durmuyor harcıyorsun ve bir gün o paranın sonu gelince mecbur tekrar çalışmak zorunda kalacaksın istediğin kadar para sahibi ol yani seni nereye kadar götürebilir ki kesinlikle o paranın sonu gelecektir ve sen tekrar çalışmaya mahkûm olacaksın.

0

valla multimilyarder olsam çalışmazdım ama tabi kral gibi bir durum ortada olacak.evlerim arabalarım ve emrim altında çalışacak bir sürü çalışanım olmalı ki ben rahat rahat keyif sürerek çalışmayayım.hayali bile güzel de bizim için bu yollar çok uzaklarda.

0

ne kadar paran olursa olsun,insan vücudu çalışmak istiyor,neye alıştıysa öyle gidiyor,çalışmadan bir şey yapmadan para yemek benim tarzım değil sanırım çok param olsa kendi işimi kurarım bunun sonucunda yine çalışırım yani her türlü çalışmış oluyorum :) çalışmamak diye bir kelime benim hayatımda yok sanırım.

0

yani bi iş kurmak sürekli para gelecek kadar iş kurmay yeteçek paramız olsa gerek kalmaz çalışmaya mesela bi bina yaptıra bilsek on katlı her katında kiracı yada satın almış biri otursa sürekli para gelen bi iş olsa çalışmalara gerek kalmaz ı zaman

0

istersen trilyonluk ol! genede bir yerden sonra para yetmez. mecbur calışmak zorunda kalırsın. bak acun ılıçalıya adam trilyonluk ama hala calısıyor.

0

her zaman bu sorunun sorulacağını düşünürsek insanoğlunun doymak bilmez anlayışını da göz önüne alırsak şimdi bana 10 milyon dolar verseniz susarım konuşmam ama sonra o paradan hazzımı alınca daha iyisini daha iyi yerde yemek için isteyeceğim ki bu da belli bir süre sonra benim ihtiyacım olan parayı arttıracağım anlamına geliyor dünyadaki lüks savaşı ne kadar ileri giderse o kadar lüks isteyeceğimi düşünürsek o oranda artan para istiyorum

0

yaklasik 10 milyon tl den sonra calismayi birakirdim. cunki bu parayi vadeli hesaba yatirinca aylik 200bin₺ rahat veriyor bankalar. ayda 200 bin gelir elde edip calismakta bana sacma gelir sahsen :)

0

bana 3.000 tl aylık para versinler ben geçinirim ama evli olursan işler değişir tabi.