0

@normtala katiliyorum haha :d bu arada sorumani'nin instagram adresi oldugunu bilmiyordum takip edebilirim.

1

aslında sorumani com sayfasını olduğunu bilmiyorum ben yani eğer sorumani sitesinin sayfası olursa ya da sorumani kendi sayfasının tanıtımı için sosyal medyada bir hesap açıp reklamını yapsak daha çok yayılır ve daha çok kullanıcı ve yazar siteye gelir böyle site gitgide daha büyük site büyüdükçe sitenin kazancı da artar sitenin kazancı arttığı gibi bizim de kazancımız artar. aslında öyle bir şey olsa gerçekten çok güzeldir. yani eğer sorumani sitesi öyle bir hesap ve sayfa açsa tabii ki ben takip ederim ve sayfayı birçok kişiye de öneririm çünkü benim de facebook hesabında adminlik yaptığım bir sayfa var o sayfanın 44000 takipçisi var facebook hesabında birkaç tane arkadaşım da var onları da davet edebilirim öyle bir şey olsa gerçekten çok güzel olur.

0

aslında sosyal medya hesabı acıp reklam verilebilir ve bir cok kullanıcı gelir sistem büyür

0

valla oyle birşey duymadım ya artık insanlar birşeyi de karşılıksız yapsın bence. herşeyi sorumaniden istiyoruz bir kerede sorumaniye karşılıksız birşey yapın.

1

sosyal medyayı fazla kullanmıyorum ama sitenin bilinirliğinin artması için güzel bir uygulama olabilir. referans sistemi bile oldukça etkili oldu.

0

@arya insgtagram sorumanicom sayfası var. koş koş hemen takip et!

1

sorumanicam sayfası mi var ki ben görmedim.

0

sürekli bi şeyler istiyoruz. adamlar en son “yeter lan sizlemi ugrasacaz biz” diyip sayfayı kapatırlar mı? :)))