1

mesela benim de çocuklarım bebekken öyleydi onları yaptırıyordum. tabii yatırdığım zaman da fırsattan istifade ev işlerini yapıyordum yemek yapıyordum derken baya zaman geçiyordu ev yemeği hazırladığım sırada tam otururken bebekle uyanır ağlar demek ki iş yaptığım sırada bebek tam uykunu almış olur işte yemekte bırakınca tıkırtı sesleri geldiği zaman hali ile bebek uykusunu alır ve ağlamaya başlar yani bana göre başka bir nedeni yoktur uykusunu aldığı için anneler nasıl yemeğe oturduğu zaman bebekler uyanır yoksa bebeklerin uyuttuğumuz zaman hemen yemeği otursak o zaman uyanmayacak mı göreceğiz.

0

bebek sahibi bir anne olarak soyleyebilirim ki evet ne zaman yemeğe otursam yada uzanmak istesem ağlamaya başlar yada uyanır. bu tabii ki bilimsel bir şey değil bebekler uyurken anneler evin işlerini yemek temizlik vs. gibi işleri yaparlar işler bitip yemeğe oturacakken bebekde uykusunu almış olur ve uyanır aslında olan bu. önce yemek yiyip sonra işleri yapsak bu laf nezaman iş yapacak olsam şeklinde değişir. 1saat vaktimiz var anne olarak ya yemek yicen ya ev işlerini yapıcan seç beğen al :)

0

bence bebekler herzaman ağlıyor annesi yemek yiyecekkende ağlıyor sanki o ana denk geliyormuş gibi oluyor ama alakası yok ağlıyorlar işte bukadar, aslında eğitim alınsa bebek bakmak için gazını al karnını doyur uykusunu alsın bebek tamamdır gerisi sorun yok .

0

bu annelerin paradoksudur :) bilimsel bir gerçeklgi yoktur