0

bebeğin cinsiyeti nin belli olması 12 hafta yani yaklaşık 3 ay sürer , bunu öğrenmek için anne karnından bir çeşit şu bulunur bu suyun içindeki bir madde sayesinde çocuğun cinsiyeti belli olur .

0

16. haftada belli olur yakınımdan dolayı biliyorum

0

bebegin cinsiyeti 12. haftada olusur en erken 14 . haftada belli olur erkek bebekle kiz bebekte degisir erkegin daha erken belli olir kiz ise daha gec

0

bebeğin cinsi çoğu zaman üçüncü ayda erkek olduğu tahmin edilir ancak dördüncü ayda her şey belli olur. gerçekçi ultrason ile yüzü eli ayakları daha belirgin olur.üçüncü aydaki tahminler kordon bağı zannedilen erkeklik organı olarak görülür ancak gerçekten kordon bağıda olabilir. en neti dördüncü ayda belli olur.

0

bebeğin cinsiyeti 4 aylıkken belli oluyor ama bazı bebekler kendini göstermiyor beş ,altı aylıkken daha net bir şekilde ortaya çıkıyor. bazı insanlar 4 aylıkken öğreniyor ama 5 aylıkken bir daha gittiğinde bu sefer daha net bir cevap aliyor.

0

kesin 16.haftada oluyor tecrübeli olduğum için bilmiyorum. bu haftalarda belli oluyor.ilk haftalarda tahminler genelde yanlış çıkıyor biraz daha zaman geçmesini beklemek ve kesin bilgi almak en iyisi olacaktır.

0

özel.hastanelerde daha erken öğrenebilirsiniz.ama.devlette 13. de belli oluyor ama.net.bi şekilde.soylemiyor suna.buna.benziyor ama emin değilim diyorlar 4. haftada kesin belli olur. ama oda benek gösterir se

0

13. haftadan itibaren belli olur. 16 ve 17 netlik kazanır.

0

oncelikle anne olacak butun bayanlara allah sag salim kucagimiza almayı nasip eder, herkes için hayırlı bir evlat olmasını temenni ederim. hamilelikte bebeğin cinsiyeti erkekler 4.5 ila 5 ay arasında kız çocuklarda 4 ayda falan belli olur .

0

3.5 ay sonra. benim cinsiyetim 3 ay sonra belirlenmiş mesela.

0

bebeğin cinsiyeti 4.5 aylık olunca belirlenir

0

4. aya girildiğinde belirlenebiliyor

0

tamam :) üçüncü aydan sonra belli oldugunu biliyorum da tam nnet bilmiyordum tarihi. :d

1

okuyankurd 12 haftada net söylemiyorlar atıyorum erkeğe benziyor diyebiliyorlar. 16.haftada bebeğin cinsiyeti tam olarak belli oluyor

1

doğurmadım ama 12 haftada beli oluyor çocuğun cinsiyeti.

1

12. haftadan sonra belli olmuyor mu? yoksa ben mi yanlis hatirliyorum :)