1

lokanta ve restaurantların bir çoğu o kadar pis ve o kadar bakımsız ki, buralarda yenilen hiçbir yemek hijyenik ve temiz değildir. tabi gerek mutfaklarının kirliliği, gerek aşçı ve garsonlarının pis ve bakımsızlığı bir de bulaşıkların iyi yıkanması biz müşterilere hastalık için davetiye çıkarmaktadır. yemek yemek için gidilen bu yerlerde mutlaka mutfak gezilir, görülmelidir.

0

dışarıda yemek yemek pek de akıl karı değildir normalde. sağlıklı olması, taze olması gibi şartların yanında en çok hijyen aranmalıdır.

0

dışarda yemek yemek çok sağlıklı gelmiyor tercih etmiyorum

1

sağlıklı olmayan şeylerin lezzetli olduğunu düşünenlerdenim. o yüzden dışarıda yenilen yiyecekler bana lezzetli gelir, tabi bu düşünceyle sağlıksız da.

denetimler yeterli değil bana göre, kullanılan yağlar tekrar tekrar kullanılıyor, et zaten günümüzde çok riskli bir gıda oldu, sürekli bir üretim söz konusu olduğu için hijyen gözardı edilebiliyor, bakteri zaten gıdalar için çok hızlı gelişen bir durum. haliyle sağlıklı olması ihtimali zorlaşıyor.

zabıtalarda bunları denetlemek yerine, dışarıda pamuk şeker satan, ürettiği bir kaç meyve sebzeyi satan insanları tartaklamayı tercih ediyor.

0

bence saglikli deiller niye soylersenjz hijyene onem verilmiyor bozuk sebzeleri icine dogurayip bize yigdiriyorlar