0

tam tersi olur bence o zaman. kalabalık olursa o kadar para bölünür ama ne kadar az kişi olursa kazanılan para o kadar artar. çünkü sorumani gelir kaynağı olarak o kadar fazla kazanmıyordur. işte çalışmayıp bir gününü bu sitede geçirip günlük yirmi liraya yakın para yapan kullanıcı var bu sitede.

0

iste bu yanlis. ne kadar kalabalik olursak kazanacagimiz paralar yeni gelenler icin paylastirilir. yani kazanc oranlsri dusurulur ki daha fazla kisiye odeme yapabilsinler. cunku yeterli tik alinmiyor ve yeterli reklam alinamiyor siteye malesef. siz siteye girmeyi biraktikca site daha da dusurur kazanclari .

0

cevaplardaki kazanc oranlaeimiz zaman icinde yavas yavas asagiya cekildi hep. yani senin bu sorduğun soru zamaninda daha fazla kazanabiliyorduk crvqplardan. ama bu tamamen boyle kalacak diye birsey yok malesef. eger sitedeki arkadaslar olarak reklamlara tiklarsak sitenin daha cok kazanmasini saglayabiliriz. yani sitenin daha fazla odeme almasini saglayabilirsek, dedigin gibi daha fazla kazanc saglayabiliriz bu sitede. yani biraz da fazla para kazanmak bizim elimizde diyorum ben. biz siteye sahip cikarsak sitrnin de bizi bos gececegini dusunmuyorum acikcasi.

0

evet öyle olacaktır çünkü ne kadar çok kişi olursa o kadar çok soru, o kadar çok cevap.

0

bilemiyorum emin değilim eğer fazla kalabalık olursa belki de oran yani kazanç daha düşüktür olabilir bu bakımdan emin olamadım . kazançlar biraz olsun yükselse daha iyi olur tabi. çünkü biliyorsunuz bu şekilde kazanç sağlamak oldukça zor bütün bir gününüz gidiyor malesef.

0

kalabalık olursak kazançlarımız düşer. ki zaten bir önceki hesabımla ne kadar kalabalık olursak kazançları düşürürler, demedi demeyin diye yazmışım ve dediğim çıktı. ama ilerleyen günlerde bizi neler bekler orasını bilemeyiz tabi. bir bakmışsınız sorumani yönetimi bir sürprizle karşımıza çıkıvermiş. bakalım. bekleyip göreceğiz ilerleyen günlerde kazançlarımız artacak mı, düşecek mi.

0

bence de sitede ne kadar çok kalabalık olursak ve ne kadar çok fazla aktif olursak ve siteye arkadaşlarımızı ve tanıdıklarınızı davet ederek çok güzel bir kazanç sağlarız diye düşünüyorum.

0

bencede ne kadar kalabalık olursak sitenin degeri artar googleden hemde daha cok site reklam alir buda sitenin avantajınadır tabiki bu gelisimi gören site yoneticileri ise bizim bu verdigimiz emekleri zahmetlerin farkında olurlar vede hem etkinlik hem yarisma hemde kuruslarda zam olarak bu bize yansir bence en guzel sekilde tabiki kalabalık olmamiz lazım bakın 3 gün arayla 2. 2 kat etkinligi biz üyelere bu fırsatı sundu işte tam demek istedigimde bu benım asla birlik olursak herzman kazanırız sıkıntıya girmeyiz burasi bızlerın sayesınde ayakda durur onlarda bizim birlik ve beraberligimize gore tabiki uyelerin isteklerine göre hareket eder.

0

bencede ne kadar kalabalık olursa daha fazla kazanç sağlarız diye düşünüyorum çünkü sorumani kalabalıklaştıkça daha fazla reklam geliri sağlar böylece reklam gelirini üyelerine dağıtmak ister daha fazla yarışma falan olabilir sitede.

0

kalabalık olursa kazançlar düşebilir ama aktiflik arttıkça kazançlarda artabilir.

0

umarım tersi olmaz yaşayıp göreceğiz

3

kalabalik olursa kazanclari dusururler... demedi demeyiinnn.

2

evet öyle olacaktır soru sayısı çoğaldıkça cevap sayımızda çoğalır ve kazanca etki eder ama birde şöyle bir sey var kalabalık olursa kazançlar düşer mi acaba ? ve kazançlar nasıl ödeniyor hangi gelirle bunu merak ediyorum