0

bir keresinde üniversite de kaldığımız evin kira günü gelmişti.bende bir arkadaşımdan 900 tl borç istemiştim.şu ana kadar aldığım en yüksek borç 900 tl dir.

0

yanlis hatirlamiyorsam 55 bin tl civariydi.:)

0

borc almayı cok seven bir insan degilim ben.nadiren zora düsersem eger bor alan biriyim.en fazla almıs oldugum para miktarı yanlis hatırlamıyorsam 1300 tl gibi bir rakam olmasi gerekiyor.

0

borç alarak en fazla aldığım ihtiyaç miktarı 900 liraydı, arkadaşımın biri elimin çok sıkışık olduğunu farkedip bu parayı bana takdim etti.

0

şuana kadar maksimum aldığım borç 100 tlydi en yakın arkadaşımdan almıştım çok mecbur kalmıştım yoksa kimseden borç almayı nasip etmesin allah

0

şu yaşıma kadar hiç kimseden borç almadım, almam da gerekmez diye umuyorum.

0

1000 lira aldım fazlasına gerek yok gücüm yetmez

0

borç almayıda vermeyide sevmem sanırım 50₺ idi kuzenimden almıştım akşamına geri verdim (:

0

sanırım on lira en fazla aldığım borç para .ben borç alacağıma ölürüm daha iyi yolda kalmadığım ya da açlıktan ölmediğim zaman asla ama asla bir insandan borç almam bunun sebebi ise unutmaktan çok korkarım . insanların haklarına yani kul hakkına girmek istemem .bir insanın hakkına girmek benim için çok kötü bir davranıştır bu yüzden olsa gerek insanlardan çok zorda kalmadığım zaman borç para almamaya özen gösteririm diğer insanların da böyle olması gerekiyor fikrimce .