0

vallaha bu kul ile allah arasında olan bi durumdur.
ama kapanan insan tabiki neden kapandığını da bilmeli
yani namaz kılmakla yada sadece kazanmakla is bitmiyor

0

çetin de zorlama yoktur tabii ki de olabilir neden olmasın ben başı kapalı olup hiç namaz kılmayan ibadet etmeyen insanlara da denk geldim bana göre bu daha yanlış ben de açığım yani saçım açık tesettürlü değilim ama namazımı kılarım,kuranı kerim’i okurum ,ibadetimi eksiksiz yapmaya dikkat ederim bence olabilir neden olmasın dinimiz o kadar güzel ki sadece burada kalp önemli.tesettürlü olup insanlara kendimi dindar olarak gösterip aslında hiçbir ibadet etmeyen insanlardan olmak istemem dışardan nasıl göründüğüm kesinlikle önemli değil asıl önemli olan şey kalbimle allah arasındaki mesafe.

0

dinimizde kuran kuran okurken ve namaz kılarken kadınların saçları ve vücut hatları gorunmemelidir kuranıkerimde bu şekilde yer almaktadır

0

dogru. basinizin acik olmasi sizin kisisel tercihinizdir.ama is ibadet etmeye geldiginde dinimizin buyurdugu sekilde secdeye durmalisiniz.

1

kılda keramet yoktur keramet iyi bir insan olabilmekte iyi niyet taşıyabilmektedir herkese saygı duyarım ama görünüş kimseyi aldatmasın kimde ne vardır bilinmez

1

önemli olan niyettir. kimse kimseyi yargilayamaz herkes allah'ın kuludur, yargilamayi sadece allah yapar kul degil. kafası açık olup namaz kılan insan ,namaz kılcagi zaman kafasını kapatiyor. buda olcak şey zaten ama kafası açık ama bu namaz kılıyor kılabilir. allah'a onun arasinda olan birşey olur ve doğrudur. yanslisi yok bence.

-2

başı açık olmak doğru değildir. namaz kılmak elbette doğru olandır. kişi başını kapatmiyor diye namaz kilamaz diye bir kaide yok. ikisinin de yeri ayrı. her şeyden ayrı ayrı hesaba cekilecegiz. başı açık geziyorsa onun hesabını ayrı verecek, namazinkini ayrı. böyle kardeşlerimize biz dua edebiliriz sadece bir an önce sünnete uygun kapansın diye

1

neden doğru olmasın ki her ibadetin yeri ayrı bence. bunlara takılacağınıza hocayım deyip erkek çocuklarına taciz ve tecavüz eden hacı hoca takımını bu kadar kafaya taktınız mı acaba. işiniz gücünüz kadınların yaptıklarını konuşmak , isterse namaz kılar ardından sahile gider yüzer kime ne.

1

doğru olabilir . herkes istediği gibi davranır günahkar insan da namaz kılabilir islam hoşgörü dinidir . böyle ayrımcılıklara yer olmadığı için de kimse senin basın açık sen nasıl namaz kılarsın gibi davranmaz.