0

suan ligde 5. sırada olup ronaldobun gitmesi ve hoca değişikliği yuzuzjden kötü yerlerde kalmıştır diye dusunuyorum bende ama kendini toparqma sürecine girmeli ve en üst seviyeye gel cekti r rnaldonun gidişi onları çok sıkıntıya soktuğu ap açık ortada olduğu gibi bundan sonra ki süreçte nasıl adım atarlar onuda bilemeyiz diye dusunuyorum bende

0

real madrid şu an ispanya ligindd beşinci sirada yer almaktadır teknik direktörle sözlesmeyi feshettiler ve yeni hoca geldi birazda olsa toparladılar koskoca ispanya devi real madridin bu duruma düşmesi beni çok sasirtti umarım kısa sürede toparlanıp ligde yeniden ilk siralara gelmesini bilir ben real madridi çok seven birisiydim ancak ronaldoya yapılan haksızlıktan sonra soğudum ama umarım toparlanıp ligde şampiyon olabilirler.

0

real madrid şu an ispanyada cok kötü günler geçirmektedir ama koskoca real madride yakismayan bu durumu kisa sürede toparlicaklarina inaniyorum ben çünkü real madrid takimina çok büyük hayranliğim bulunmaktadır özellikle cristiano ronaldo gittikten sonra baya kisi ronaldonun yokluğunda real madrid bir hiç desede ben buna inanmiyorum real madrid bildiğim kadariyla şu an ispanya liginde 5. sirada buluniuyor ama ilerleyen haftalarda bence sampiyonluga oynamaya baslayacaktir tekrardan özellikle gareth bale a cok buyuk yük dusecektir.

0

ispanya'da real madrid çok kötü başladı. ama düzeltebileceğini tahmin ediyorum aslında. diğer takımlarda onun kapasitesine ulaşabileceğini tahmin etmiyorum.şu ana kadar kötü bir performans sergileyen real madrid teknik direktör gittikten sonra tamamen değiştiğini görebiliyorsunuz. bu yüzden biraz daha yarı döneme kadar bu şekilde devam ederse yeni transferlerin geleceğini görebiliriz. özellikle real madrid'den ronaldo'nun gitmesiyle büyük çöküş yaşadıklarını görebiliyoruz.oynadıkları oyun aşırı bir zevk vermiyor eskisi kadar. ligde genellikle orta sıralarda dolaşıyor diye hatırlıyorum real madrid takımının.tabii ki barcelona yetişmesi zor ama yine de önümüzdeki sezon yine şampiyonlar ligi'nde rol alacaklarını tahmin ediyorum.gerçekten köklü bir kulüp ve taraftarlar her zaman arkasında olduğunu görebilmeniz mümkündür. teknik direktör değişikliğinden sonra gerçekten takımda büyük bir enerji olduğunu görmüşsünüzdür umarım. inşallah eskisi gibi real madrid ve barcelona şampiyonluk için çekiştiğini görebiliriz diye umut ediyorum.

0

sorunuzu düzeltir misiniz yoksa hatadan uyarı yiyeceksiniz teşekkürler.