1

en çok neden bıktınız?bu böyle devam edebilir mi?

yılgın mısınız bu yüzden?

10 cevap
1

sevgisizlikten bıktım. sevdiğim insanın sevgisine, ilgisine mazhar olamamaktan yıldım. bu böyle geldi, o yüzden böyle de devam eder. beni sevenleri sevmeyip, sevmeyenlerin sevgisini beklemekle geçen bir ömür olacak muhtemelen benim ömrümde. bazen oldukça bunaltıcı olsa da gerçek tam olarak böyle.

1

encok hayattan biktim yasamak eskisi gibi zevk vermiyor yas buyudukce kucukken solerdi buyuklerimiz de inanmazdik.

1

ben en çok guvenmekten sıkıldım. herkesi kendim gibi sanıp iyi niyetli davrandikca onların art niyetleri gün yüzüne çıkar oldu, aslında bu iyi birşey ama devamlı olması sıkıntılı.

0

parasizliktan, her zaman ayni şeyleri yapmaktan sıkıldım

0

bende adaletsiz yaşamaktan bıktım.ne yaptıysam olmadı kimseye yaranamadım asla başkaları ile eşit olamadım hep onlar benden bir adım önde oldu yani çevremdekiler öyle söylüyordu eşitlik asla olmadı.bunun nedeni ise insanlar sevdiği insanları üsttetutmayı severler ve iyi de olsa kötü de olsa onu tutarlar onu desteklerler haliyle beni sevmedikleri için farklı insanlarla eleştirdiler ama gel gelelim ki hayat mücadelesini tam anlamıyla yapan kimdi ben sevilmediğim için kaybedildim eleştiriye maruz kalındım bu yanlış adaletsiz eşitlik olsun isterdim ben bunu seviyorum bunu sevmiyorum o yüzden böyle davranıyorum gibi değilde elini kalbine koyup adaletli bir şekilde davranmalarını isterdim size burada çok basit bir örnek vereceğim ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksınız ben ve kuzenim aynı dersaneye gidiyorduk ve deneme sınavı olmuştu ben dershanede ikinci olmuştum kuzenim işte 18. eve geldik neyse annem beni tebrik ediyor falan kuzenimin annesi oradan çıktı işte benim kızım daha zeki kaydırma yapmış yoksa birinci olacaktı vs bilmem ne neden kızımın üstüne gidiyorsunuz da sürekli ben ikinci oldum gibi dile getiriyorsun dedi bana ben de dedim ki yenge ben birşey söylemedim evet ikinci oldum ve bu güzel haberi annemle paylaşıyorum.bana diyor ki senin ikinci olman imkansız şans eseri olmuşsundur yani o kadar adaletsiz davranıyorlar ki aklım almıyor eşitlik olsun isterdim sırf eşitlik yok diye adalet yok diye bu dünyada yaşamak istemezdim.

0

valla bazen yaşamaktan çok biktigim oluyor ancak sonra beni seven ve benim sevdiğim insanlar aklıma geliyor onlar için mücadele etcem diyorum öyle böyle yaşayıp gidiyoruz iste.

0

monoton hayatlarımızdan bıktım. dünyanın kötülükle dolmasından bıktım. bazen yaşamaya değer hiçbir şey olmayan bu dünyada neyin çabasındayız diye düşünüyorum.

0

yaşamaktan bıktım! allah biliyor sitememim kaderime veya allaha diğil. benim sitememim hayatımı maf eden insanlara. sırf bu yüzden artık yaşamaktan bıktım,yoruldum! bu sekilde yaşamak istemiyorum.

0

ne böyle devam edebilir mi sorumani üzerinde bulunan uygulamaları mı diyorsun millet sorusuna cevap aramıyor ki bakmıyorlar bile bence bu yapanların sorulara cevap verilmesini de sallamadığı kesin ben sorum trende çıkacak mı diye takipteyim sürekli

0

elhamdülillah sıkılıyorum bazi şeylerden ama bıktım da diyemem. bir şekilde geçiyor vakit.