0

aslinda sorularin kisa veya uzun olmasi onemli olmadigi icin 2 kurus veriyor.bu olay cevaplar icinde minimum 2 kurus olmasida daha mantikli bence sonrasinda cevap uzun oldukca buda birkac kurus artarsa mukembel bir kazanc agi olur bu plartfrorm suan icin iyi gercekden ama yeni guncellemlerde kazanc artcaktir.

0

iyi olur da o zaman millet uzun uzun yazmak yerine kısa cevaplarla daha kısa sürede daha fazla kazanmak için sürekli kısa cevaplar verirler :d

0

şu an siteyi yeni yeni çözdüm ve çok güzel paralar kazanmaya başladım sorulan sorulara daha uzun cevap vermek kazancı arttriyormus bunu 2-3 gün önce ögrendim ve o günden beri sorulara olabildiğince mantıklı cevap veriyorum uzun uzun ve güzel paralar kazanıyorum umarım herkes güzel paralar kazanmaya devam eder şu an x2 veriliyor cevaplara keşke her zaman böyle olsa çok güzel ya 5 kuruşluk cevap verip 10 kuruşluk kazanc sağlamak.

0

bazı sorular kısa evet ama kazancı arttırmak istiyorsanız daha uzun cevap yazacağınız sorulara ya da altın sorularda takılabilirsiniz. altın sorular %20 ye kadar daha fazla kazanç sağlıyor. buradaki millet kazançlarını öyle katlıyor.

0

iyi olur hoca çoğu soruda ikinci satırın yazılması imkansız

0

bencede öyle olsa iyi olur.çünkü uzun cevap yazmak için bazen .masal anlatılıyor.yazar yazdıkça yazıyor.

0

ne kadsr uzun yazaesan o kadar cok kazanirsin. cevaplarin sabit bir kazanci yok yani. 60 murus kazandigim oldu altin soeularda

0

kısa cevap veren daha mı az kazanıyor kozan şekli nasıl ben daha çözemedim uzun cevaba daha çok kısa cevaba dahami az?

0

kısa cevap yazsan 1 kuruş alıyorsun. ama uzun cevap yazmak daha iyi hem kazanalim ,hem eğlenelim. sen istiyorsan kısa yaz :) kimse bisy demez sana bağlı olan birşey yani .

0

uzun cevapların parası daha mı fazla ki bilmiyoruz :))

0

hayır olmaz! çünkü emek vermek ve arastırma yaparak cevap vermemiz için, uzun yazıların daha çok gelir elde etmesi lazım. eger kısa cevaplar olursa, herkes her soruya, kısa kısa cevaplar verir ve ortada cevaplanacak soru kalmaz.

0

aynen kardesim ya kisa cevap verenlee daha az kazansa ben yeniyim insallah bende birşeyler kazanirim ya