0

uzanıp rota dinliyorum telefon şarjdayken, az sonra da oyuna gireceğim

0

televizyon izliyorum dizime bakıyorum ve size cevap yazıyorum başka bişey yapmıyomki

0

şu an da bu sitedeyim ve 25 türk lirası kazanç elde etmeye çalışıyorum. yani herkes ödememizi aldık işte siteye güvenebilirsiniz sıkıntı yok falan diyor ama benim kendi gözlerimle hesabıma yatmış olması lazım sonuçta insan korkuyor yani şüphelenebiliyoruz.

0

şu an hem bu sitede hem de diğer sosyal medya platformlarında zaman geçiriyorum. malum akşam olduğu için yapacak pek bir aktivite yok uyuyana kadar böyle vakit geçirmeyi düşünüyorum.

0

bilgisayar başında müşterilerin fotoğraflarını albüm haline getiriyorum.

0

şu anda hem tv izliyorum hemde burda sorulara cevap yazıyorum ve dışarda kapalı bir hava yağdı yağacak bir hava sabah biraz yağdı

0

tam şu anda bebeği beşiğe koydum uyumuştu. dedim bir sorumaniye bakayım ne var ne yok diye.

0

tamda şu an bir gerilim filmi izliyordum birde bir yandan da çok kaptırmamak için burada takılıyorum bir yandan da filme bakmaya çalışıyorum çatladım burada yani ne yapayım bir yandan sitede takılıyor bir yandan film açmış gerilim filmi seyretmeye çalılıyorum ve fazlasıyla da gerildim aslında gerilme ek içim burada takılıyorum ki sesini duyayım enazından ve filme çok fazla konsantre olmayayım etkileniyorum çünkü.

1

şu anda bu sitede yazıyorum. az sonra gidip bir şeyler yiyeceğim. sanaldaki sitelerle iyice kafayı bozdum bu aralar. bu sitede keşke karşıma daha önce çıksaymış diyorum.

1

ne yapmiyorum ki... para kazanma adina sabah letgoys ve instagrama 2-3 kitap daha koydum. simdi bu sitedeyim birkac birsey yazip cikacagim.
bu aralar fazla musait olamiyorum maleswf. boyle bosluk buldugum anda da girip cikiyorum gitip cikiyorum. 3 kurus 3 kurustur degil mi? :) bos vakitlerimizi boyle degerlendirmek lazim. yeri geliyor 3 kurus 5 kurus derken limiti olusturmusuz. :)

0

şu an oturuyorum çayımı içerken aynı zamanda televizyon izliyorum. işteyim ve başka yapacak bir şeyim yok. evde olup uyuyabilmeyi her şeyden çok isterdim ama kısmet.

0

uykum var uyuyamıyorum keşke uyusam
ne yapsam bilemiyorum

0

sorumanide sorunu cevaplıyorm çünkü telefonum bozuldu ne yapabilsem kar olduğu için :)

0

tam şu anda bomboş bir evin içinde karanlıkta oturmuş rota adlı rapçinin bir şarkısını dinliyorum, müzik ile kafamı rahat etmeye çalışıyorum.

0

şuan soru mani sitesinde para kazanmaya çalışıyorum. çünkü paraya çok ihtiyacım var.

0

telefonum şarjda elime aldım, yazı yazıyorum.

0

işten yeni geldim yatıyorum. işten ilk geldiğim zaman yaklaşık bir iki saat kadar dinleniyorum sonra tekrar kalkıp istediğimi yapıyorum

0

tam şu anda okuldan geldim ve yemeğimi yedim sorumani de takılıyorum biraz sonra ders çalışmaya gideceğim o zamana kadar hem dinleneyim hem de sorman de birazcık soru cevaplayayım diye düşündüm ve burada takiliyorum.

0

okuldan eve dönüyorum otobüsteyim trafik var bende sorumania dayım

0

sorumani de geziyorum. para kazanmaya bilgi öğrenmeye çalışıyorum.