0

internetten para nasıl kazanılır, veya kazanılır mı?

Bildiğiniz evlere iş veren firmalar varsa, önerebilirsiniz teşekkürler.

10 cevap
0

ben cok bilmiyorum ancak cogu kisi paralarinin yattiklarini ve bankadan cektiklerini soyluyorlar. bilmiyorum artik ne kadar dogru oldugunu eger bende allahin izniyle 25 tl sinirina ulasinca bakacagim ininal kartima cekecegim insallah gelir eger gelirse 3 ay tatilde buraya cok iyi abanirim. benim internetten eve veren firmalar var ama bildigim yok en iyisi sorumani buralarda takilin guzel site bu site. bunun gibi farkli sitelerde var adini veremem banlanirim ama bunun aynisi bir site var o siteyi de bu siteyle ayni anda kullanirsaniz iyi paralar cikarabilirsiniz bence. ki bu zor degil sadece klavyede bir seyler yaziyorsunuz ve paralarinizi kazanabiliyorsunuz.

0

internette çevir kazan para kazan uygulaması var reklam izleyip çark çevirip puan alıyorsunuz 2/ lira olunca kesin yatırıyor. yine ben derim ki anket uygulaması var anketlerden ortalama 3 lira kazanıp 30 lira olduğu zaman çekiyorsunuz.

0

evlere iş derken, ya ben çok araştırdım evlere iş olaylarını. ama gram yazı yok. sadece evlere dağıtılan işlerin içerikleri bilgileri var. illa evlere iş arıyorsan bu davetiye basan yerlere git onlar en azından nikah şekeri işi filan verebiliyorlar. internetten de ben burada baya para kazandım. bu sitede uğraşabilirsin yani para kazanmak için. buradaki yarışmalardan ve iki katı kazanç etkinliğinden baya kazanan arkadaşlarımız da var hatta... mesela ben bu son iki katı kazançta ortalama olarak 12-15 günde yaptığım kazancı 3-4 gün içerisinde yaptım.. biraz da aktifliğe bakıyor yani buradaki kazanç...

0

telefonla zaman geçirirken bazı uygulamalar kazandırıyor umarım kazanırız

0

eskiden internetten para kazanmaya inanmazdım ancak sorumaniyi tanıyınca bu düşüncemden vazgeçtim şuan bu siteden toplam kazancım 74 lira 30 lira çektim 35 incelemede 9 lirada şuan sitedeki bakiyem yani demek istediğim sorumani sitesinden para kazanabilirsin soruları cevaplayarak.

0

bilmiyoruz vallahi buraya yeni başladım bende bekleyip göreceğiz var mevcut bir sürü site ama hiçbiri bunun kadar değil bence bunun kazanci diğerlerini baya baya katlar gibime geliyor inşallah ödemede proplem çıkmaz hep burda oluruz.

0

internetten para kazanma imkanları var fakat çok az kazanılıyo ciddi anlamda bi iş yapmanız gerekiyo büyük paralar kazanmak için. anket işi herkezin bildiği bi iş ama sürekli anket verilmiyo ayda bir bilemedin iki kere falan veriliyo. kar oaranı yüksek işler bilen varsa burada paylaşsın.

1

evet olabilir insanlar çoğunlukta bilgisayar başında önceden ise herkes tv başında olurdu.reklam dünyası internete yönelmek istiyorsa bu da insanların ilgisini çekmek için yatırımın buraya kayması anlamına gelir

0

internetten araştırabilirsiniz, eve ek iş gönderen yerler var, ben başvuru yaptım... ama daha geri dönmediler her ilde var şansınızı deneyin derim.

1

evlere is verenlericinternette xok arastirdim ama gram bir bilgi yok. en iyisi davetiye, nikah sekeri yapan yerlere git en azindsn bir davetiyr katlama olur? bir nikah sekeri olur, bebek veya mevlut sekerleri olur biseyler yapsrsin evde