0

bence bu site en güzeli ama biraz az kazandırıyor kesinlikle

0

önerdim bundan para kazanmak istediğim için dostlarıma dile getirdim hatta referans olarak kayıtlılar :)

0

eger kisa surede kazanip parani cekme derdindeysen bu siteden ayrilma derim. ama fazla zamanim yok dersen yine burada takil cunku cogu site ya da uygulama belli bir sure grcince odemeni alabilirsin diyor. mesela bu ay kazandigin parayi bir sonraki ay icerisinde cekebilirsin diyen bir site var. onunda belli bir limiti var cekebilmek icin. ben sana para kazandiriyorum sen beni bir ay bekletip magdur ediyorsun yani. o limite de ulasamazswn bu sefer bir ay daha bekletiyot seni parani alabilmen icin. ama burada oyle degil. 25 tl yap cek. istersen biriktir oyle cek. istedigin zaman parwni cekebiliyorsun yaniii...

0

tabiki öneririm. çünkü boş boş durmaktansa para kazanıp ihtiyaçlarınızı gidermek çok daha iyi olacaktır. bu sayede bir çok ihtiyacınızı kendi başınıza karşılayabileceksiniz.

0

ben sorumaniden başka ödeme aldığım bir site yok burda kal ve kazanmaya devam et kardeşim başka siteler bu kadar güvenilir değil benden sana tavsiye.

0

burası ve adsliradan para almıştım şimdi bilmiyorum.

0

bu site denemeye deger diyorum gerci yok yeniyim ama

0

burası para kazandırmıyor mu :)))

0

bence burası güzel hem insanın ufkunu açan bir yer

0

inan bunun gibi bir siteden geldim bu site o siteye bin basar ve kazanclari cok cok iyi.. bence burada kalin

0

bence burada böyle bir başlık açmak doğru değil tabi sizin taktirinize kalmış birşey. ayrıca bence kazanmak için bu site oldukça iyi diye düşünüyorum.

1

evet ; ama biraz az kazandırıyorlar ama yinede güzel birşey tavsiye ederim .