1

atatürk ilah değil diyen kız, düşüncelerinize göre haklı mı dır? haksız mı dır?

görüşlerinizi alalım. yanlız sakın ulu önder gazi mustafa kemal atatürk'ü aşağılayan cümleler yazmaya çalışmayın çünkü silinmesi için sorumani ye bildiririm.

4 cevap
1

allah bir ve tektir. o'ndan başka ilah yoktur. doğurmaz ya da doğrulmamıştır. en büyük allah'tır. her şeyi en ince detayına kadar bilir ve görür. son peygamber hz. muhammed(sav)'dir. atatürk dahil hiç bir insan ilah olamaz.

1

evet hocam kesinlikle bu konuda haklisin. eğer ilah gibi görenler varsa ve sadece onlara hitaben söylenmiş bir söz ise yerini bulmuş ama devletimiz bu kadar doğru bir söz için kızı alıp tutuklamazlar her halde, galiba kız tutuklanmış. daha bakalim altın dan neler çıkacak. bilen varsa anlatsın diyorum.

1

bence haklıda olabilir çünkü tamam atatürk buyuk adam çok büyük isler basardı ülkemiz için iyiki var olmuş dediğimiz insanlardan biridir ama bazı insanlar onu ilah gibi görüyor tövbe tövbe allah diye tapan insanalrimiz bile var o kadae olmamasi gereklidir.

1

benim görüşümü soracak olursanız. bu konu hakkın da fazla bilgim yok. bundan dolayı da buraya yazdım ve başka neler denmiş, neler söylenmiş öğrenmek için, yanlız bunu medya aracılığıyla değil de sizler gibi normal vatandaşlardan öğrenmek istedim. yanlışım varsa affola. herkese kolay gelsin der. bol kazançlar dilerim.