0

boyun ağrısının en önemli nedeni yoğun iş hayatında hareketsiz kalmaktır. bunun içinde bol egzersiz yapılmalı.

0

boyun ağrısı günümüzde, oldukça sık görülen bir rahatsızlıktır. boyun ağrısı geceleri ters yapmamızın, dolayı görülür gecenin boynumuz aşağıya, da çok yukarı kalırsa boynumu tutulabilir. ve günlük hayatta tam tamına yani 180° kafamıza çevirebiliyor s 125 derece. çevirebiliriz yani şey demiyoruz diyebilirim, aslında şimdi de benim sizlere boyun ağrısına en iyi gelen çözümler aslında boyun, ağrısı bir gün içinde geçmektedir hatta gün içinde birazcık, egzersiz yaparak boyun için rahatlatıcı nemlendiriciler kremler sürersiniz adam oynarız geçecekleri bunları da doğal yöntemler, ya da dışarıda iseniz boynu tutulan yere güzelce ovalayın ve masaj uygulayın gün içinde zaten bu ağrı ve sızıntı sizlerden geçecektir. ben de olmuştu bu anıları ben de olmuştu fakat sonra ise gün içinde, uyuyalım taktiklerle güzelcede gün içinde geçiyor diyebilirim sizlere aslında, ama ben oldukça güzel bir doğal yöntemler biliyorum, yani zeytinyağı uygularsanız o bölgeye doğru sizi için geçireceğiz diye düşünüyorum çünkü ben böyle yaptım ve gün, içinde geçiyoruz ve hala geçmedi ise bu oyun sultan yere doğru yapmayın 10 ters, tarafına doğru yaptın ki çünkü gecenin daha çok rahatlasın ve gelmesin, diyebilirim sizlere ben bu şekilde yapıyorum ne oldu ki güzel olduğunu düşünüyorum bu formülleri her zaman uygulayayım, her zaman boynuz kulağa gelen masaj, uygulayın diyebilirim sizlere.

0

boyun ağrısı için en uygun doğal yöntemler bence masaj ve sıcak uygulamaktır. masaj konusu önemli herkes aynı şekilde rahatlatmaz sizi masaj yaparak ama bununda ustaları profosyonel eğitim almış insanlar vardır çoğu para karşılığı yapar ama gerçekten verdiğiniz paraya değer inanın öyle bir masaj uyguluyorlar ki yeniden doğmuş gibi hissediyorsunuz. sıcak uygulama ise su torbası olabilir veya sıcak havluyu boynunuzun ağrıyan kısmına koyuyorsunuz ve bekliyorsunuz.

0

masaja gidebilirsiniz fizik tedavi merkezleri olabilir birde boyun ağrısı olan kişi ortay aş bayan ise fibromiyalji rahatsızlığını bir araştırsın.