0

bana göre türkiye'nin en büyük futbol takımı fenerbahçe'dir fenerbahçe'nin şu ana kadar 19 tane şampiyonluğu vardır ve şöyle bir söz vardır bir takımın ne kadar çok düşmanı varsa o takım o kadar büyüktü diye bir söz vardır fenerbahçe'nin spor toto süper lig'de çok düşmanı vardır ben bu yüzden fenerbahçe'nin büyüklüğüne inanıyorum. fenerbahçe'nin durumu bu sene pek iyi olmasa da 17.sıraya düşsede fenerbahçe'den vazgeçecek değiliz.

0

fenerlı olmama ragmen gs olabilir spor kulubu ıse fenerbahce

0

a.ık ara en iyi futbol takımını galatasaray olarak görüyorum

0

bence türkiye'nin en büyük takımı fenerbahçeliler ben mi fenerbahçe taraftarıyım fenerbahçe sevgisinin fenerbahçe taraftarından ki büyüklüğünü size anlatamam belki beşiktaşlı ya da galatasaraylı taraftarlar kendi takımlarının sauna bilirler onlar da gerçekten çok köklü çok büyük takım vardır ama ben en büyüğünün en köprüsü'nün en güçlüsünün her zaman fenerbahçe olduğunu ve bundan sonra da her zaman fenerbahçe olacağınıdüşünüyorum

0

tabiki galatasaray türkiyenin en büyük takımı benim gözümde cünkü bende galatasaray lıyım

0

ben besiktas oldugunu dusunuyorum oyjncu kapasitesibiyi ama bu son zamanlarda epey bi bozulmus takim yafa antrenor mu deseydim bozulmus oyunu dengelemiyor bi turlu hangi oyuncu netde oynaniliyor bilmiyor

0

bence türkiye'nin en iyi takımlarından biri galatasaray olduğunu düşünüyorum. diğer takımlara bakarak biraz daha iyi performans sergiliyor gibime geliyor.

0

bence türkiyenin en büyük kulubu fenerbahce takımıdır eski besiktas teknik direktörü slaven bilicin bir sözü vardı hatta vizyonu sadece fenerbahçeyi yenmek olan bir ligden bir halt olmaz diye fenerbahçe çok büyük bir takımdır su an için kötu olabilirler ama en kisa sürede toparlanip üst siralara hakettiği yerlere gelceğine inaniyorum ben.

0

ben beşiktaş oldugunu düşünüyorum

0

son yıllar için beşiktaş olduğunu söylemeliyim.

0

en büyük en köklü klüp beşiktaş