0

kağıt torbalar satıcılar tarafından fazla tercih edilmiyor.ancak aldığım ürünleri kağıt torbalara koydurabilme imkanı bulursam kağıt torbaları tercih ediyorum.onun dışında daha çok plastik poşetler kullanılıyor.

1

ben marketlerde böyle bir uygulama görmedim. plastik poşetten başka bir seçenek yok pek.
ama çantamda katlanabilir alışveriş çantası taşıyorum ve alışverişlerimde bunu sıkça kullanmaya özen gösteriyorum.
poşetlerin ücretli olmasına bu yüzden çok sevindim. artık benim alışveriş çantama koyduğum ürünleri kasiyerler ısrarla poşetlemeye çalışmaz, diğer müşteriler de uzaylı görmüş gibi bakmaz.

0

bulamıyoruz ki tercih edelim fafafafdsafdsfdsa

0

kagit torba cabuk yirtilir bu arada onu belirteyim. agir birsey tasiyamazsiniz karton veya mukavva kalinliginda olmadığı zaman. ama evet naylon posetler yerine file, kagit torba ya da bez torba kullanilabilir

0

poşetler çok zararlı ama kağıt torbada olmaz gibi benim düşüncem poşetlere devam edilmeli çünkü kağıt torba yırtılır hemen.

0

poşet kullanımı daha kolay. kağıt yerine geri dönüşüm poşet kullanımı daha iyi olur diye düşünüyorum. sonuçta kağıt da ağaçları katlederek yapılıyor.

0

poşet torba daha iyi yanı. kağıt torbayı ne yapayım ben .

0

posetler yerine kagit torbayi tercih etmiyorum cunku poseti tasimak daha kolay kagit torbayi tasimak o kadar kolay degil ondan dolayi