0

aciktigimi hissediyorum şuan
gözleme kaşarlı yumurta domates salatalık zeytin peynir reçel bal kaymak oyy şimdi hazır önümde duruyor olsada yesem

0

haşlanmış yumurta ya da yağda kızartılmış yumurta, reçel, bal, peynir, tereyağı, kızarmış ekmek, domates, salatalık, maydanoz, marul ve sınırsız çay tabiiki.

0

normalde kahvaltıları bn hazırlarım özellikle bebeğiminkini çünkü 7 aylık özel olması lazım kahvaltısının çok seviyorum ailemi ama bugün canım kocam hazırlamıştı hemde ikimizede oğluna ayrı kahvaltı vermişti bana ayrı

0

köy usulü yemek isterdim peynir,zeytin,tereyağ,bal,kaymak olsun isterdim ama maalesef organik değil şehiirdekiler ondan dolayı pek tercih etmiyorum.

0

salam , yumurta , zeytin , bal ve tabi ki çay olmazsa ben ona kahvaltı demem.

0

bal kayak zeytin peynir yumurtali pastirma menemen reçel salatalik domates vb gibi

0

domates, peynir, çay gerisi farketmez :)

1

genellikle sabahları kahvaltıyı ben hazırladığım için yani sabah uyanıp da kahvaltı hazır ve canım bir şey ister diye bir lüksüm yok çünkü kahvaltıyı ben hazırlıyorum tabii hem kendime göre hem de çocuklara göre hem de eşime göre kahvaltı hazırlıyorum mesela çocuklar patates kızartması yumurta poğaça gibi şeyler hazırlıyorum tabii yanında peynir yoğurt zeytin reçel de var ama benim için de bu kahvaltını içinde en çok görmek istediğim şey çay peynir zeytin ve yoğurt salatalık domates ve haşlanmış yumurta genellikle kahvaltıda ben bunları severim. şimdi eşim de çocukların sevdiği gibi patates kızartmasına yumurta yağlı ekmek öyle şeyler sever genellikle pazar günleri bunları yapıyorum çünkü pazar günleri bütün aile bir aradayız ve o zaman herkesin sevdiği kahvaltı türü mü yapıyorum. eşime yağlı ekmek yapıyorum çocuklara da patates kızartıyorum poğaça yapıyorum işte yanağımdan kahvaltılık çeşitleri.

0

taze sıkılmış portakal suyu peynir kaşar peyniri zeytin domates çilek receli incir receli vişne receli portakal receli kızarmış ekmek patates kızartması bunlar olmazsa kahvaltı yapamam günüm eksik gecer

0

şimdi kahvaltı yapmak istesem mutlaka zeytin, peynir ve süzme yoğurt olmasını isterdim. bunlar benim için bir kahvaltının vazgeçilmezidir.

0

öncelikle kesinlikle çay olması gerekiyor .kaçak çay yani sonra reçel çeşitleri peynirli çörek simit olabilir veya sabah kuymak var trabzonlu ait çok severim..
hiç yemedim ama çok merak ediyorum o da olsa güzel olurdu böyle köy kahvaltısı gibi bir kahvaltı isterdim.

0

tost olabilir kuymak olabilir..sucuklu yumurta çok severim ama bu aralar kestim onu da.. onun dışında yeşil küçük zeytinlere bayılıyorum bu iskenderun zeytini özellikle.. çay mutlaka zaten olmazsa olmaz.. kaymak nefis oluyor. kıymalı börek veya patatesli börek de olur. patates kızartması kahvaltıda süper oluyor.. reçel delisi olarak portakal kabuğu reçeli ayva reçeli çilek ahududu reçeli gibi reçelleri de çok seviyorum..

0

cici bebe,yumurta,sucuk salam ekmek nesquickli sut tercihen cilekli bir de nolur nolmaz coca cola :d yumusak peynire de bayilirim

0

kahvaltı da çay olmazsa olmazımdır. gerisi pek önemli değil ama şöyle taze çıtır ekmek olsa sıcak sıcak bir de kavurmalı yumurta fena olmazdı yani.

0

o kadar çok şey görmek isterdim şimdi nasıl anlatayım şöyle biraz gözümde canlandırayım. mesela salam olsun yumurta olsun maydanoz olsun zeytin peynir domates salatalık bal farklı peynirçelitleri çay poğoça veya simit simitle yenilen peynir tereyağ mükemmel olurdu açıkcası şu an gözüm doydu bile güzel bir hayal kurmuş oldum

0

bir kahvaltıda görmek istediğim şeyin başında çay geliyor. daha sonra zeytin. patates kızartması, vişne reçeli ve bol sebze görmek isterim.

0

bizim soframızda ilk başta patates kızartması olmazsa olmazımızdır bunun yanında peynirli veya kaşarlı omlet sucuklu yumurta çocuklar için süt benim için de sıcak su tabii ki her zaman sofralarımızda eksik olacaklardan birisidir bunun yanı sıra bal ve tereyağ beyaz peynir zeytin kaşar bundan asla her zaman soframızda olması gereken bizim değerli değildir benim de afiyetle yiyiyebilecegim ürünlerdir.

0

kahvaltıda krep yumurta peynir zeytin reçel bal pekmez maydanoz havuç gibi hafif kahvaltı tercihim birazda patates kızartması

0

bir kazan dolusu patates kızartması görmek isterdim. yesem yesem hiç bitmese ve hiç soğumasa. yanında da biber, kabak, patlıcan ve sosis kızartması olsa. mücver ve karnabahar kızartmasî da olsa güzel olurdu. muhtemelen kalp krizi geçirirdim bunları yesem ama ölmeden önce en güzel şeyleri son kez yemiş olurdum herhalde.

0

tost
sucuklu yumurta
muhlama
patates kızartması