0

bana göre doğru bir uygulama değildir. zaten herşey pars olmuş insanlar bir de pılet için para veriyorlar. özellikle fazla alışverişlerinizde de her türlü poşet için ödeme yapmak ve tanesinin 0.25 kuruş olması da ayrı birşey. yani çok pahalı. avm türü yerler de daha da pahalı. ben kesinlikle doğru bulmuyorum zaten insanlar da pazar çantalarını geri döndüler pek alışveriş yapmıyorlar dışarıda satılan poşetler ile.

0

dogru buluyorum cunku hor kullanildiginda dogaya asiri zarar veriyor

0

doğru değil keşke belli bi sayının üstündekiler ücretli olsaydı

0

doğru değil. her şey ateş pahası zaten. eğer sırf doğa düşünülüyorsa geri dönüşüm malzemelerinden poşet üretsinler. doğada çabuk çözünen maddelerden poşet üretsinler. aynı malzemeyi para ile satınca ne değişiyor anlamış değilim.

1

çok büyük saçmalık. özellikle doğa için çok faydalı diyenlerin düşüncesini hiç anlamıyorum. para ile aldıktan sonra doğaya atmayacakmıyız yani? bilinçli insanlar zaten çöpe atıyorlar. ben bu uygulamanın marketlerin isteği doğrultusunda yasalaştırıldığını düşünüyorum. sadece onların işine yarıyor çünkü. bedava verdiği poşetten 2019 yılımdan sonra para kazanmaya başlayacak. istihdam sağlamanın avantajını bu şekilde kullanıyorlar kanımca. ve şunu da söyleyeyim ki 2019 yılından sonra da göreceksiniz doğa adına hiç birşey düzelmeyecek. çünkü biz insanlar çöpleri hala sokağa, denize, çevreye atıyoruz. bilinçsiz kişiler çok fazla.

1

doğanın gelişimi ve daha da zarar görmemesi için güzel bir davranış olacak, bu proje geç kalınmış bence. plastik atıklar ambalajlar çevremizi giderek kirletiyor, bunun için bilinçlendirme altında sosyal projeler de bulunmalıyız.yoksa oluşacak sonuçlar kötü haberlerin doğumu olacak, ipleri daha sıkı tutmamız da çok büyük fayda var.