0

öncelikle internette farklı sitelerden fiyat araştırması yapıp kalitesini karşılaştırırım. daha sonra çıkıp gezerek görebileceğim bir ürün ise o şekilde gezerek hem fiyat hem de kalite araştırmasını yaparım. cebimi yakmayan bana göre kalitesi iyi olan ürünü tercih ederim.

0

ben bazı ürünleri alırken fiyat araştırması yaparım. internetten bilinen sitelerden araştırma yaparım. daha sonra bir mağazaya gidip karşılaştırırım.

0

bir ürün aldığım zaman fiyatlarını karşılaştırmak amacıyla o ürünün aynısının ya da benzerlerinin oldukları her mağazaya uğrayıp fiyatları not tutarım. sonra bakarım hangisi işimi görecekse onun en uygun olanını almaya çalışırım. ama ucuz diye kötü ürün almam yani yine de özelliklerine kalitesine dikkat ederek alırım.

0

ben mesela örnek verelim bilgisayar aldığımda veya alacağım da ram olarak hard disk olarak işlemci kartı olarak ekran boyutu olarak çözünürlük olarak garanti olarak iki farklı marka veya bunların dışındaki bir markayı değerlendiririm üçünün de özellikleri aynı ise markalarına bakar fiyat kıyaslaması yapar aynı özellikleri taşıyan ama en uygun olanı alırım bazen ucuz parçalar takıldığı için bilgisayarı daha ucuza verenler de vardır ama ben bilgisayardan anladığım için bu benim için problem olmuyor bana uzun süre yetecek veya sorun çıkarmayacak ürünü alıyorum.

0

internetten alışveriş yapmıyacaksam, nerde olursa olsun sevdiğim markalardan ürün almasını severim, ben beğendiysem fiyatını ne olursa olsun alırım.

0

malum teknoloji internet ile bakarim . alışveriş siteleri incelerim

1

ben internetten açıp bir bakarım acil ihtiyaç kategorisinde değilse. en uygun fiyatı araştırırım, internetden alışveriş yaptığım sitelerden alabiliyorsam ve uygunsa gezip almak, yol parası vermek gibi külfetlerle uğraşmam ve alırım. indirim ve ucuzluğu cazip gelen firmaları okursam da bağdatta olsa gider alırım. gezerken de fiyatları kıyaslama yaptığım olur. para kolay kazanılmıyor.

0

ben hiç araştırma yapmıyorum . ben hangisini begendisem alırim. ama internetten birşey alçak olursam işte ozaman araştırın hangi sitede ucuzsa onu alirm , internet başka dışarıdaki alışveriş merkezi başka.

0

bu sitede ne kadar fiyatlara sahip birde bu sayfada nasıl bir fiyata sahip diye inceleme yaptıktan sonra hoşumada giderse alırım.