0

çocukken doktor olmak benim hayalimdi okuyup doktor olacağım diyordum ama maalesef ailem beni okutmadı benim zamanımda kız çocukları hiç okula göndermiyorlar de bizim köyde sadece ben ve birkaç tane kız gidiyorduk o da ilk okulu bitirmeden bizi okuldan aldılar göndermediler ilkokul diplomasını bile almamıza izin vermedi ailemiz.

0

çok degişti bee hiç anlayamadım doktor polis derken fotoğrafçı oldum

0

çocukken daha çok öğretmen olmak isterdim öyle bir merakım vardı açıkcası ancka büyünce muhasebeci oldum su anda da kendi mesleğimi yapmıyorum zaten. böyle farklı alanlarda meslek gruplarına ilgim olmuştur. ama şimdi sorsanız psikolog astronot savcı veya polis olmak isterdim. polis olursam özellikle cinayet masasında çalışmayı isterdim.

0

kesinlikle değil , futbolcu olmak isterdim fakat sigortacı oldum :)

0

tabi'ki de değil.çünkü işsizim. çok güzel bir sistemde büyüdük.öğretmen dayaklarıyla.zaten dayakları biz yedik yeni nesil sefasını sürüyo.

0

her insan çocukken bir meslek sahibi olmak isterama büyüdüğümüzde maalesef ki istediğiniz mesleklerden çok daha farklı meslekler yapıyoruz ve sevmeyerek yapıyoruz özellikle de. küçükken olmak istediğin meslekle şu anki okuduğum bölümle alakası yok. bence her insanın böyle sevmeyerek yaptığı bir işi yapmak zorundalar.

0

okuduğum bölüm tarihtir ,çocukken olmak istediğim meslek futbolculuktur

0

çocukken hep pilot olmak isterdim ama çocukken yükseklik korkum yoktu şan yükseklik korkum var bu yüzden bu meslek benim için imkansız gibi bir şey anlamına geliyor

0

evet ama atama konusunun olumsuzlukları nedeni ile pişmanım.bölüm türk dili ve edebiyatı

0

çocukken polis olmayı hayal ediyordum,şimdi sağlık çalışanı oldum

0

çocukken astronot ya da arkeolog olmak isterdim. hayalime ulaşmak için çok çalıştım ancak bir öğretmen olabildim. arada epey fark var

0

küçükken çoğu kişi pilot olmak isterdim. ancak günümüz koşullarında elverişli olmama rağmen katılmadım. onun yerine ilgili olduğum başka bir alan olan elektrik elektronik mühendsiliği'nde okumaya başladım.

0

aslında çok yakın bir bölümde okuyorum ama onu küçükken istiyordum büyüyünce fikrim değişmişti :d

0

birbirinden tamamen bağımsız mesleklerde çalıştım

0

cocukken hep oyuncu olmak isterdim her sene bir farkli meslek olmak istedim