0

toplamda 6 konsere gittim.bunlardan 3 tanesi duman grubu konserlerinde.1 tanesi cem adrian.1 tanesi prag’da tesadüfen bulduğum yerel bir caz grubunun konseriydi.sonuncusu almanya’da gittiğim tiyatro festivalinde çalan yerel bir caz grubuydu.

0

galiba dört beş konsere gitmisimdir . daha önce fanta festivali vardı manga ve tarkan gelmişti o gün gitmiştim . cocukken teoman konseri vardı bizim evimize yakın bir okulda oraya gitmiştim . daha sonra da üniversite de okulun yapmış olduğu gökhan türkmen ve emre aydın konserlerine gitmiştim . birde bandırma da volkan konak konserine gitmiştim hatta en son gittim konser volkan konak .

1

konserler fazla kalabalık ve gürültülü oldugundan pek tercih ettigim yerler degil acıkcası.ama arada cok sevdigim bir sanatcı sehirimize geldiginde konserine katılıyorum bende.sayi istersen toplasan 5 konsere gitmisligim yoktur muhtemelen.

2

bugüne kadar üniversite 2 konsere gittim. birinci sıla konseri diğeri ise athena konserine gittim.

3

galiba iki defa gittim. yusuf güney ve sıla konserine gitmiştim.

1

konsere sadece manisa'da gittik gökhan özen konserine diğerlerine gittik ama konser değil kiraz festivaliydi izmir kemalpaşa'da çok sanatçı gördüm