0

kaçın gidin. öyle insanla uğraşılmaz. kendi kendini değiştiremeyen, kendi kendine faydası olmayana bosuna uğraşmış olursunuz. siz enerjinizi kaybedersiniz.

0

bu biraz da karşımızdaki kişiye bağlı. eğer karşınızdaki kişi siz ne yaparsanız yapın mutlu olmuyorsa bence problem sizde değildir.belki kendi içinde yaşadığı sıkıntılar sorunlar yada içinde oluşan mutsuzluktan dolayı size karşı öyle davranıyor olabilir . aslında sorun kendiyledir kendi mutsuzluğuyla fakat istemeden de olsa bunu size yansıtıyor olabilir eğer sorunu kendiyle değilse bile , size karşı kızgınlık ya da kırgınlık beslediği için de mutlu olamıyor olabilir . hem kendinizi hem karşınızdaki kişiyi sorgulamalısız . iletişim kurarak konuşarak bu durumu öğrenebilir ve ne hissettiğini niçin böyle davrandığını sorabilirsiniz . enazindan sizden dolayı mı yoksa kendi içinde yaşadığı bir sorundan dolayı mı böyle davranıyor öğrenmiş olursunuz . ona göre karşılıklı ortak bir yol bularak çözüm üretebilirsiniz.

0

herseyi yapmaniza gerek yok.sadece sizin icin onemli olan kisiye gerekli gordugunuz seyleri yapin yeterli

0

çünkü seni sevmeyen insan sen ne yaparsan yap görmez başkalarının yapmadığı şeyi sen yaparsın ama o gider bir başkasını önemser .işte bu yüzden sevmediği için mutlu ve memnun olmaz .onu mutlu edeceğiz diye üzülen biz oluruz.

0

karşıdaki kişi ya ne istediğini bilmiyordur yada daha fazla şey yapmasını bekliyordur karşı taraftan.istekleri bitmiyordur sürekli birşey istiyordur kesinlikle örneğin kadınlar bir şey isterler yaparsın mutlu olurlar ama daha fazlasını istedikleri için sürekli tatmin olmazlar

1

gerçekten anlıyorum ki bazı insanlar memnuniyetsiz, ve ben artık ne istediklerimi anlamakta çok zorluk çekiyorum. bir gün ak dediğine başka bir gün kara diyorlar. üstüne gidersin, beni kendi halime bırak der, rahat bırakayım biraz dersin beni neden merak etmedin der. kaostan beslenen insanlarla doldu etrafımız, mutlu olmayı beceremiyoruz.

1

cunku nankördürler. bizi kullanmak isterler. herseyi yaptirmak isterler. ondan

1

insanoğlu nankör ,bencil ,doyumsuz ,görgüsüz olduğu için sen ne yalsanda mutlu olmaz . çünkü nankör olduğu için sen onun için neler , yapsanda yapmasaydin ,ben mi sana yap dedim ? der sana onun için mutlu etmek zor olur. onun için mutluluğu hak eden insana vereceksin ,hak etmeyene. değil . sevgiyi hak edene vereceksin ,hak etmeyene değil insanlara ederi kadar değer vereceksin , fazlası onu şımarık yapar. onun içinde nankör ,bencil olur..

2

çünkü memnuniyetsiz insanlar ne yaparsan yap hep bir tık fazlasını yapman gerekir. en iyisi çok fazla çabalamamak çünkü ne kadar uğraşsanda adı kötü olucak,beklentisini düşürmek en güzeli,en herkesi aynı anda mutlu edemeyiz.

1

cok bait;cunki nankordur.insanoglu bu gayet normal :d

1

bazı insanlar ne yaparsanız yapın memnun olmamak için programlanmistir bunu anladığınız an bırak vakit harcamayın bosuna

1

insanın kendisiyle mutlu olması, kendini sevmesi, kendini takdir etmesi gerekir öncelikle. bunları yapabildiğinizde karşınızdaki kişiye bu enerji gidecektir ve ister istemez size saygı duymayı öğrenecektir. ama siz kendinizle barışmazsanız bu tip insanların biri gider, diğeri gelir ve takdir etmeden sürekli sizden almak isterler.