0

asla istemezdim karşı cinsten kanka olmaz asla asla asla

0

benim kız arkadaşım olsa onun karşı cins de olsa arkadaşına yaşam biçimine karışmazdım çünkü kimsenin hayatına karışacak kadar densiz bir insan değilim, saygı duymak zorunda olduğum için ondan sadece biraz daha mesafeli arkadaşlık kurmasını isterdim ve o zaman zaten birbirimizi anlamak için daha da çaba gösterip herşey de olduğu gibi bunda da bir çözüm yolu üretirdik.herşeyin bir çıkış noktası vardır elbette, herşeyin de aşırısı ayrıca zarardan ibaret bir ivmedir kıskançlık gibi örnek verebilirim.iki insanın birbirini anlaması adına alttan almaları, uğraş vermeleri ilişkiyi ayakta tutacak durumdur.

0

ben erkeğim erkeklerin ne olduğunu gayet iyi bilirim.kız arkadaşımın kesinlikle erkek kankası olmasına karşıyım.kankalığa pek inanmıyorum ben bu zamanda.hep bir duygu değişimleri vs oluyor.bu sebeple erkek kankaya hayır.

0

tabiki isterim neden olmasın ki . ancak belli ölçülerde olmalı . insanlarla aranızdaki mesafeyi ancak siz belirleyebilirsiniz . mesela labali hareketler yapan biri yanlış anlaşılabilir . o yüzden ölçülü ve nasıl davranması gerektiğini bildiği sürece tabiki ilişkide olduğum insanın çevresi olması kız veya erkek beni rahatsız etmez . neticede onunda kendine ait özel hayatı tabiki benimde kendime ait ayrı özel hayatım vardır . bu alanlara çiftler girdiği zaman kıskançlık vs. bir çok sorunla ugraşırsınız. önemli olan kendine ve karşındakine duyduğun güvendir . o güven sağlam oldukçada aranıza kimse giremez . tabiki hayatımızda arkadaşlarımız eşiniz dostumuzdur olacaktır olmalıdırda .

0

asla istemezdim olmaması gereken bir durum bu devirde kimseye güvenme

0

asla istemem zatende yok. belkide ben abartıyorum ama çok kıskanç bir insanım. doğru bulmuyorum.

0

karşı cins arkadaşı olabilir. adam gibi arkadaşsa,gevşek gevşek konuşmuyorsa, sarkıntılık etmiyorsa, o kız sanki arkadaş gözüyle değilde kendi küçük kafasıyla ben buna yakınlık göstereyim sonra zaten elde ederim benim sevgilim olur diye düşünmüyorsa neden olmasın. sevfilimin okuldan arkadaşları var bu saydıklarımlarımı yapmıyorlar çocuklar adam gibi adamlar, çocuklar beni tanır zaten şu ana kadar hiç yanlışlarını görmedim. zaten bu yazdıklarımdan bir tanesini yapsalar benimki onlardan uzaklaşır.

0

ucuncu sahisi araya sokmadiginiz surece hic bir sıkıntı olmaz

0

hayır istemezdim abi çünkü ne biliym bana ters ya başkasını bilmem